Back to school in style – ce se poarta la scoala si la joaca in aceasta toamna

Daca astepti noul an scolar cu bucurie si speranta esti in buna companie- cu totii, parinti sau nu, avem nevoie de o reintoarcere la normalitate si asteptam cu nerabdare sa auzim din nou jocul si alarma din curtea scolii.

Moda este pregatita pentru un nou inceput si DEICHMANN a pregatit o selectie  jucausa si comoda de incaltaminte cu 30% REDUCERE pentru a pasi cu incredere in noul an scolar. Cuvantul cheie: lejeritate si versatilitate. Iata modelele perfecte pentru scoala, joaca si timp liber care ii vor cuceri inclusiv pe cei mari. Grabeste-te, reducerea este valabila in magazine si online shop pana pe 17 septembrie!

Cartoons addict- Universul personajelor preferate transpus in modele de sneakers cu scai sunt cel mai bun motiv pentru a-l convinge pe cel mic sa se trezeasca devreme si sa duca lumea povestilor in sala de clasa. Cel mai bun cadou al sezonului incepe cu pantofii pe care sa ii iubeasca!

Mini fashionista: i-am asteptat tot anul si acum sneakers in varianta “Mini me” sunt in sfarsit aici pentru a compune cele mai cool tinute asortate pentru toata familia! Iesirile voastre in parc nu vor trece neremarcate, mai ales ca modelele selectate sunt realizate din materiale usoare, dar rezistente, pentru zile de toamna fara griji.

Indoor fun- incaltamintea pentru interior  aduce un plus de bucurie celor mai mici membri ai familiei. Descopera variantele jucause de design si alegeti preferatele!

Descopera intreaga colectie DEICHMANN in magazine si online, pe https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html

You May Also Like