Ingrijire specific masculina de la FOREO cu noul LUNA 3 MEN

 -Conceput special pentru stilul de viata ocupat al barbatului la moda-

Brand-ul suedez de skin-tech FOREO a fost martorul unei cereri record de ‘solutii de infrumusetare pentru barbati’ in timpul carantinei. Astfel s-a urmarit lansarea cat mai rapida a ultimei sale inovatii, dispozitivul de curatare LUNA 3 pentru barbati.

Cel mai recent simbol al frumusetii se poate gasi acum in baile barbatilor de pretutindeni, iar acesta face toata munca, ca tu sa te poti intr-adevar relaxa. La fel cum un Rolex iti arata ora, Nespresso iti face cafeaua, acum LUNA 3 MEN™ iti va oferi o curatare superioara si un masaj facial, toate intr-un minut, fara ca tu sa ridici mai mult de un deget.

Fratele mai mare al popularului dispozitiv LUNA 2  pentru barbati, ultimul upgrade cuprinde toata maretia din gama LUNA, dar are adaugat elemente suplimentare care iti vor economisi timp, bani si iti vor pastra raftul din baie la fel de impresionant precum celelalte gadgeturi cu stil din viata ta.

Anika Sekhri, Product Manager al institutului FOREO, afirma: “ Este interesant faptul ca am asistat la o crestere cu 80% in randul utilizatorilor de sex masculin pe site-ul nostru, in timpul carantinei, semnaland in mod clar o dorinta sporita de ‘solutii de infrumusetare acasa’ pentru barbati, asa ca am inaintat planurile de lansare. Cum pentru toate dispozitivele FOREO, inovatia si tehnologia se afla in prim plan, de asemenea designul suedez elegant este foarte important si reprezinta o parte imensa a ADN-ului nostru, deoarece gadgeturile de ultima generatie au devenit oarecum un simbol al frumusetii pentru noi. Noul LUNA 3 MEN iti ofera tot ce ai nevoie si multe altele.. “

Folosit ca parte a rutinei zilnice de curatare, LUNA 3 MEN canalizeaza pulsatiile T-Sonic™ pentru a oferi o curatare mult mai profunda decat spalarea manuala, eliminind 99,5% din murdarie, sebum si celule moarte, oferind o piele catifelata care ajuta ca lamele de ras sa dureze cu pana la de doua ori mai mult.

Modul pentru fermitate si masaj poate fi utilizat prin rotirea dispozitivului LUNA™ 3 si prin apasarea crestelor concentrice de pe spate pe pielea ta, in timp ce pulsatiile blande T-Sonic™ iti vor oferi un masaj relaxant pentru a ajuta la diminuarea semnelor vizibile ale imbatranirii.

LUNA 3 MEN este cea mai recenta inovatie din gama LUNA si impreuna cu materialul ultra-igienic din silicon, iti va oferi pulsatii T-sonic imbunatatite si o incarcare USB cu pana la 650 de utilizari. In plus, noul model emblematic FOREO LUNA MEN se mandreste cu:

  1. 30% puncte de atingere mai indelungate; pentru zonele mai greu accesibile si pentru o curatare mai profunda a porilor.
  2. Cap de perie cu 30% mai mare; o suprafata de curatare mai mare ofera o curatare mai eficienta.
  3. 25% puncte de atingere mai delicate; aluneca bland pe piele, pentru a pastra elasticitatea naturala a pielii.
  4. 16 intensitati de pulsatii T-SONIC; alege ceea ce ti se potriveste, cu pana la 8000 de pulsatii pe minut.
  5. Conectarea la aplicatia FOREO; ofera setari personalizate si o varietate de rutine pentru mesaj.
  6. 11% un dispozitiv mai usor; pentru o utilizare mai rapida si perfect pentru orice calatorie.
  7. Putere de incarcare imbunatatita; pana la 650 de utilizari per incarcare si 100% rezistent la apa.
  8. Buton universal de alimentare; situat convenabil pe spatele dispozitivului pentru o utilizare mai usoara.

“Barbatii isi modernizeaza in mod regulat gadgeturile si cauta modele mai simplificate pentru a se potrivi nevoilor lor, iar stilul de viata ocupat si ingrijirea pielii nu ar trebui sa fie diferite. LUNA 3 este un model modernizat al celebrului LUNA 2 si avand in vedere interesul crescut al barbatilor pentru frumusete, ne asteptam ca noul LUNA 3 sa se vanda mai repede decat oricand” adauga Sekhri.

Fiecare achizitie LUNA 3 MEN, include o mostra de 2ml de Serum Serum Serum, cablu de incarcare USB, punga de calatorie si instructiuni pentru a te putea inregistra prin intermediul aplicatiei FOREO For You. Dispozitivul are culoarea neagra, iar pentru cei cu tipuri specifice de piele, LUNA 3 este disponibil in 3 game, pentru tipul de piele normal (pearl pink), sensibil (lavanda) si mixt (albastru).

Dispozitivul LUNA 3 MEN este acum disponibil in magazinele Douglas si pe www.foreo.com.

You May Also Like