Pringles si Crocs combina moda cu gustul intr-o colectie globala delicioasa

Da, e adevarat, de acum poti purta un tub de Pringles.Pentru prima data, Pringles intra pe piata de incaltaminte impreuna cu liderul in domeniul confortului inovator, Crocs, sa lanseze cea mai delicioasa colaborare de pana acum – colectia Pringles x Crocs.

Pline de savoare si stil, brandurile Pringles si Crocsaduc fanilor de pe tot globul designuri in editie limitata inspirati de Pringles in stilurile cele mai populare Crocs si o selectie variata de Jibbitz charms cu tematica Pringles. Fiecare pereche unica de Crocs celebreaza iconicul Mr. P, de ieri si de azi, asa ca fanii se vor simti ‘crocanti’, indiferent de ocazie:

  • Saboti clasici Pringles x Crocs: Mr. P continua sa apara peste tot, iar mustata sa devine bareta acestor saboti colorati disponibili in patru combinatii de culori, fiecare simbolizand o aroma favorita Pringles. Sabotii stilati in rosu si portocaliu reflecta aromele populare Pringles Original si Pringles Cheddar Cheese, in timp ce varianta indrazneata in albastru si verde oglindeste Pringles Sour Cream & Onion si Pringles Salt & Vinegar, asa ca fanii isi pot asorta incaltarile cu aroma preferata.
  • Pringles x Crocs Jibbitz Charms: Pentru si mai multa savoare, fanii pot imbogati noul look cu cinci charmuri Pringles, incluzind un Mr. P classic cu papion rosu, un Mr. P care face cu ochiul in 3D, doua tuburi de Pringles Original si Pringles Sour Cream & Onion si un chip Pringles.

“Acest parteneriat combina natural lumea savuroasa Pringles cu confortul iconic Crocs,” spune Matias Infante, Vice Presedinte al Global Brand Partnerships & Energy pentru Crocs. “Suntem incantati de parteneriatul cu echipa de la Pringles pentru a crea cai noi si inovatoare de a ne delecta comunitatile si bucura fanii.”

“Suntem extaziati de felul in care brandurile Crocs si Pringles pot fi personificate creativ in fashion, savoare si ludic,” spune David Lee, Global Senior Director al Licensing & Culture pentru Kellanova. “Fanii din America de Nord, Europa, Asia si America Latina pot sa se bucure de aceasta colectie.”

Alege-ti aroma favorita in curand de pe crocs.ro.

Despre Kellanova

Kellanova (NYSE: K) este lider global in gustari, cereale pentru mic dejun si noodles, iar in America de Nord detin suprematia in alimente congelate cu o istorie de peste 100 de ani. Detinand o pleiada de branduri originale, printer care Pringles, Cheez-It, Pop-Tarts, Kellogg’s Rice Krispies Treats, RXBAR, Eggo, MorningStar Farms, Special K, Coco Pops si multe altele, viziunea Kellanova este sa devina cel mai puternic concern in domeniul snacks-urilor, dezvoltand la potential maxim portofoliul de branduri si oamenii pasionati din spatele lor. Vanzarile nete ale trustului in 2023 au fost de 13 miliarde de dolari. 

La Kellanova, scopul nostru este sa aducem zile mai bune si sa ne asiguram ca oricine are un loc asigurat la masa brandurilor noastre recunoscute. Suntem decisi sa oferim acces sustenabil si echitabil la hrana, prin spulberarea barierelor foametei cu sustenabilitate, stare de bine, echitate, diversitate si  incluziune. Scopul nostru este sa aducem Zile Mai Bune pentru patru miliarde de oameni pana la finele anului 2030 (program inceput in 2015). Pentru informatii mai detaliate despre misiunea noastra, vizitati-ne pe https://www.kellanova.com.

Despre Crocs, Inc.: 
Crocs, Inc. (Nasdaq: CROX), cu sediul central in Broomfield, Colorado, este lider mondial in incaltaminte casual inovatoare pentru toata lumea, combinand confortul si stilul cu valoarea recunoscuta si iubita de clientii nostri. Brandurile companiei includ Crocs si HEYDUDE, iar produsele noastre se vand in peste 85 de tari en gross sau prin canale directe catre consumator. Pentru mai multe informatii despre Crocs, Inc. vizitati investors.crocs.com. Pentru mai multe detalii despre brandurile noastre, vizitati www.crocs.com sau www.heydude.com

Va invitam si pe https://investors.crocs.com/news-and-events/ si sa urmariti Crocs si HEYDUDE pe canalele proprii de social media.

You May Also Like