Cosmic Black Friday 2021 @ BestValue Călătorește în Universul „Best Prices Ever”!

Lansează-ți dorințele în Univers și de Cosmic Black Friday, pe data de 12 noiembrie 2021, ele devin realitate pe planeta BestValue! Până atunci, Captain Cyborg 2.1 recepționează mesajele și pregătește invazia cosmică. Asigură-te, până pe 11 noiembrie, că dorințele ți-au fost recepționate și înscrie-te acum în Cosmic Black Friday!

Pe 12 noiembrie, de Cosmic Black Friday la BestValue, Captain Cyborg 2.1 teleportează mii de produse premium de la brandurile tale preferate și colonizează Planeta cu cele mai bune prețuri din an: până la -60% la peste 8000 de produse. Astfel, pentru ediția de Black Friday 2021, BestValue ridică experiența shoppingului Duty Free la nivel galactic și te invită să fii călătorul suprem în Universul „Best Prices Ever”.

Captain Cyborg 2.1 recepționează dorințele Pământenilor și le transpune în realitate pe 12 noiembrie, la BestValue

Inteligența artificială își dă mâna cu inteligența emoțională live, la aterizarea pe BestValue.eu, în data de 12 noiembrie 2021, pentru împlinirea dorințelor tuturor pasionaților de produse premium la prețuri duty free. Aceștia trebuie doar să se asigure că vor fi primii acolo și că dorințele lor au fost recepționate din timp, prin înscrierea în Cosmic Black Friday în pagina dedicată.

Planeta BestValue va fi colonizată cu reduceri de până la 60% care se vor aplica la prețurile Duty Free a peste 8000 de produse de la top branduri, pe lângă multe alte surprize. Toți pasionații de shopping online înscriși în Cosmic Black Friday până pe 11 noiembrie vor fi invitați primii pentru a accesa, înaintea tuturor, produsele preferate la cele mai mari reduceri din an.

Orice misiune de shopping online îndeplinită în Cosmic Black Friday, pe 12 noiembrie, va beneficia de un voucher cadou de -20% care va putea fi utilizat online pe BestValue.eu, pentru împlinirea altor dorințe în perioada 15 noiembrie-31 decembrie 2021.

Chiar poți fi primul Pământean cu dorințele împlinite în Cosmic Black Friday

Ca dorințele privind produsele tale duty free preferate să devină realitate, trebuie să te conectezi cu Universul „Best Prices Ever”. Mai mult chiar, dorințele tale pot fi primele împlinite în Cosmic Black Friday. La capătul celălalt, Captain Cyborg 2.1 te așteaptă să fii primul care accesează cele mai bune prețuri de până acum, în cea mai importantă misiune a anului.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să te înscrii cu abonare la newsletterele BestValue, în pagina dedicată campaniei până pe 11 noiembrie. Captain Cyborg 2.1 va valida automat un bilet de avion în cont, pentru acces, dacă vei avea contul BestValue confirmat până în ziua misiunii.

Odată înscris, ai parte și de deblocarea produselor star, cu cele mai bune prețuri în timpul misiunii. Stai cu ochii pe Inbox și pe conturile BestValue de Facebook și Instagram ca să îți fie zilnic dezvăluite până pe data de 11 noiembrie, când Captain Cyborg 2.1 va transmite lista completă cu starurile, în episodul retrospectivă.

Pentru o strategie cât mai bine pusă la punct pentru Cosmic Black Friday, produsele star, dezvăluite anterior în episoade, trebuie adăugate ca favorite în Wishlist, astfel încât în cea mai așteptată vineri din an, la start, să poată fi comandate rapid, înaintea tuturor, până nu se epuizează stocul lor.

Pe lângă staruri, oricare dintre preferatele Duty Free pot fi salvate în Wishlist, pentru a le putea comanda la cele mai bune reduceri, printre primii, din doar câteva click-uri.

Înscrierea în Cosmic Black Friday presupune și înscrierea automată în tombola „Win Your Wishlist!”, în urma căreia Captain Cyborg 2.1 alocă, prin tragere la sorți, 10 premii constând în produse din Wishlist în valoare de 200 euro / 1000 lei. Cu lista de dorințe, cei înscriși bifează astfel două avantaje: posibilitatea câștigării favoritelor din listă, dar și pregătirea strategică pentru Cosmic Black Friday, când din Wishlist doar vor adăuga rapid direct în coș preferatele cu prețurile tentante, pentru a plasa comanda în doar câteva secunde.

Iar dacă nu reușești să-ți comanzi toate favoritele la reducere de Black Friday, Captain Cyborg 2.1 îți oferă apoi șansa să le câștigi în „Win Your Wishlist!”, pe data de 16 noiembrie 2021. De aceea, e important să urmezi sfatul căpitanului: adaugă cât mai multe produse în secțiunea Wishlist din contul tău! Asigură-te că ai contul confirmat pentru validarea automată a biletului de intrare printre primii în Cosmic Black Friday.

Cea mai importantă misiune din an în Cosmic Black Friday

Deblocarea zilnică a produselor star, cu reduceri cosmice de Black Friday, printre cele peste 8000 de produse premium cu până la 60% discount, presupune doar „încălzirea” pentru misiunea finală, cea mai importantă din an.

În Cosmic Black Friday, vor fi angrenate în misiune nenumărate noutăți, ediții exclusive, parfumuri niche și produse de la branduri de lux cu care călătorii s-au obișnuit deja.

Pentru a nu rata clipe importante în goana pentru îndeplinirea misiunii, Captain Cyborg 2.1. sfătuiește pământenii să-și creeze cont pe site și apoi să salveze parola în „Contul meu” / „My Account”.

De asemenea, pentru a nu rata clipe importante din misiune, adresele de livrare ar trebui salvate în cont din timp, mai ales că la BestValue clienții pot achiziționa produse Duty Free inclusiv pentru alte persoane, în baza biletului de avion validat automat la start de către Captain Cyborg 2.1. Pentru că de Cosmic Black Friday, pasionații BestValue nu mai trebuie să dețină un bilet de avion propriu-zis în cont. În misiune se va ajunge Ticket Free.

Fiecare pas este important în Cosmic Black Friday, iar Captain Cyborg 2.1 se va asigura ca misiunea să fie îndeplinită perfect:

  • Poți comanda online, înaintea tuturor, produse Duty Free la reduceri de până la -60%, doar să te asiguri că te-ai înscris cu abonare.
  • Beneficiezi de livrare gratuită oriunde în România, la comenzi de peste 100 lei și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii.
  • Fiecare comandă online plasată în Cosmic Black Friday va beneficia de un voucher cadou de -20% care va putea fi utilizat online pe BestValue.eu, în perioada 15 noiembrie-31 decembrie 2021.
  • Te bucuri de puncte de fidelitate, indiferent de valoarea comenzii, pe care le poți acumula în First Club – programul de fidelizare BestValue. Punctele pot fi utilizate pentru achiziționarea de produse în comenzi ulterioare. Iar Cosmic Black Friday este o ocazie excelentă de a acumula extra puncte în First Club prin invitarea de prieteni la bordul avionului tău virtual: pasagerii din avion îți vor aduce puncte la tranzacțiile lor pe BestValue.eu Join First Club!

Cosmic Black Friday in magazinele din aeroporturi

Captain Cyborg 2.1 nu uită nici de călătorii care vor zbura cu avionul în această perioadă. Cosmic Black Friday se va desfășura în toate magazinele BestValue din aeroporturi pe durata întregului weekend, din 12 până pe 14 noiembrie inclusiv. Călătorii care se vor bucura de experiența duty free direct din aeroport vor putea beneficia, la rândul lor, de reducerea deblocată: până la 60% la mii de produse tentante și în magazinele fizice.

You May Also Like