COS A LANSAT O COLECTIE CAPSULA IN PARTENERIAT CU NATIVA™ FOLOSIND LANA REGENERATIVA TRASABILA

COS a colaborat cu NATIVA™, un furnizor deschizător de drumuri în ceea ce privește producția de lâna Merino de lux, pentru a crea o colecție capsulă în ediție limitată, care susține practici agricole regenerative care au ca scop încurajarea schimbărilor pozitive.

Ilustrand angajamentul continuu al COS fata de trasabilitate si transparenta, colaborarea sustine angajamentul NATIVA™ de a cultiva ecosisteme echilibrate. Abordarea holistica a NATIVA™ in ceea ce priveste agricultura regenerativa este adaptata la nevoile fiecarei ferme pentru a imbunatati calitatea solului si a apei, pentru a spori captarea de CO2 si pentru a imbunatati bunastarea animalelor, abilitarea fermierilor si a comunitatilor lor locale.

NATIVA™ este un pionier in crearea unui nou mod de a produce cea mai buna lana Merino din lume. Sprijinindu-ne partenerii agricoli prin practici agricole regenerative si insufland incredere si trasabilitate de-a lungul intregului lant de aprovizionare in domeniul modei cu ajutorul Blockchain, consumatorii pot avea incredere in calitatea si in cele mai stricte standarde de mediu atunci cand vad numele NATIVA™”, a declarat Nicolas Sapelli, director de achizitii NATIVA™.

Pe masura ce colectiile COS continua sa exploreze abordari regenerative, fibrele de lana trasabile NATIVA™ prind viata prin intermediul seturilor fine si a articolelor esentiale elevate. In plus, in colectiile de tricotaje COS sunt prezente materiale mai durabile, realizate din lana certificata atat de Responsible Wool Standard, cat si de Responsible Mohair Standard, precum si din lana reciclata si refolosita. Designul viabil, calitatea fara compromisuri si meticulozitatea mestesugului sunt evidentiate in intreaga gama.

Colectia capsula COS x NATIVA™ este compusa din 8 piese din lana regenerativa si este disponibila in magazine si online la nivel global.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda cu sediul in Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderoba, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt facute sa dureze.

Dedicat calitații și sustenabilitații, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colecții unice care combina funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovațiile in materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

@cosstores COS.com

Despre NATIVA™

Un brand al grupului francez Chargeurs, cu o vechime de 150 de ani, NATIVA™ aduce brandurilor solutii cu focus pe natura, centrate pe lana trasabila sustinuta de tehnologia Blockchain.

NATIVA a prezentat programul global NATIVARegen™, care protejeaza pamantul prin imbunatatirea calitatii solului, protejeaza animalele, asigurandu-le o intretinere sanatoasa, si sprijina fermierii si comunitatile locale prin imbunatatirea mijloacelor de trai ale acestora.

@discover.nativa nativapreciousfiber.com

You May Also Like