Brandul Levi’s relanseaza modelul iconic 517, piesa de referinta in anii ‘70

Jeansii Bootcut Levi’s 517au o istorie bogata, care incepe in anii 60, perioada cunoscuta pentru miscarea contraculturala si o evolutie a expresiei de sine. Aparuti in 1969 in colectia Orange Tab, s-au popularizat in anii ‘70s, intr-un design specific “amplificat de la genunchi in jos,” o derivatie semnificativa de la norma (si o calitate practica pentru multi) care a ramas populara pana azi. De-a lungul timpului, jeansii 517 Bootcut au fost recunoscuti pentru durabilitate, confort si stil atemporal, asa ca au devenit alegerea de suflet pentru generatii. Levi’s relanseaza in acest an acest model iconic.

Pentru barbati, variantele Levi’s 517 Bootcut includ 517 Bootcut si Sta-Prest Flare. Un remix al modelului de colectie, preferat candva de cowboy si rebelii rock ‘n’ roll, varianta actuala 517 Bootcut are o silueta versatila potrivita pentru orice ocazie. Vin direct pe talie, slim pe picior cu deschidere perfecta bootcut. Practic, sunt perechea de jeans pe care o poti purta cu orice. Sta-Prest Flare are un pliu central, care e o premiera pentru denim indigo veritabil. Discreti si fara cute, jeansii Sta-Prest Flare (raman ca proaspat calcati) sunt un model retro workwear clasic devenit modern.

Alege-ti acum favoritul din magazinele Levi’s din tara sau de pe levis.com.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de marca din lume si un lider global producerea blugilor. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub marcile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vandute in peste 110 de tari si in intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si are o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2022 au fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com.

You May Also Like