Victoria’s Secret isi continua transformarea cu lansarea noilor parteneriate pentru un impact pozitiv asupra vietii femeilor

VS Collectiveanunta personaje iconice si vectori de schimbare pentru a contura viitorul marcii si stabileste parteneriate axate pe eradicarea tipurilor de cancer aparute in randul femeilor

Victoria’s Secret anunta crearea a doua noi parteneriate pe masura ce marca isi continua evolutia pentru a inspira femeile prin produse, experiente si initiative care sa le ajute sa castige si sa le sustina calatoria. Noile parteneriate – VS Collective si Victoria’s Secret Global Fund for Women’s Cancers – sunt concepute pentru a avea un impact pozitiv asupra vietii femeilor.

„La Victoria’s Secret, ne aflam intr-o calatorie incredibila pentru a deveni cel mai important avocat al femeilor in lume”, a declarat Martin Waters, director executiv Victoria’s Secret. „Aceasta este o schimbare radicala pentru marca noastra si este o schimbare pe care o adoptam din nucleul nostru. Aceste noi initiative sunt doar inceputul. Suntem energizati si impresionati de munca din fata noastra.”

VS Collective

„Cu VS Collective, cream o platforma care va construi relatii noi si mai profunde cu toate femeile. Printr-o serie de colaborari, parteneriate de afaceri si initiative legate de cauza, aducem noi dimensiuni experientei noastre de brand. Unind energia, creativitatea si perspectivele noilor parteneri cu reteaua si dimensiunea noastra, putem transforma modul in care ne conectam si ne prezentam in fata femeilor”, a spus Martha Pease, director de marketing Victoria’s Secret.

VS Collective este un grup in continua crestere de femei realizate, care impartasesc pasiunea comuna de a initia schimbari pozitive. Acesti parteneri extraordinari, cu profilele, interesele si pasiunile lor unice, vor influenta si modela viitorul celui mai mare si mai recunoscut brand din lume pentru femei. Prin intermediul relatiilor sociale, culturale si de afaceri, VS Collective va lucra pentru a crea noi programe asociate, colectii revolutionare, continut convingator si inspirational. Va aduce sprijinul pentru cauzele vitale pentru femei.

Printre primii care se alatură VS Collective sunt:

  • Adut Akech – Refugiat, Mental Wellness Supporter, Model
  • Amanda de Cadenet Journalist, Fotograf, Fondatoare GirlGaze & Equality Advocate
  • Eileen Gu – Campioana mondiala la ski, Sustinatoare a tinerilor si femeilor din sport, Model
  • Megan Rapinoe – Activist LGBTQIA+, Pay Equity Crusader, Jucatoare Profesionista de Fotbal
  • Paloma Elsesser – Body Advocate, Community Creator, Model
  • Priyanka Chopra Jonas – Actor, Producator, Antreprenor
  • Valentina Sampaio – Activist LGBTQIA+, Actor, Model

Raúl Martinez, Head of Creative Victoria’s Secret, a adaugat: „ Este o onoare absoluta sa pot lucra cu acest grup talentat de femei – si cu atat de multi altii care fac parte din familia Victoria’s Secret. Sunt mandru si inspirat sa fac parte din acest brand, deoarece cred in aceasta munca si in misiunea noastra si stiu ca impreuna cream ceva cu adevarat frumos.”

Printre primele initiative, membrii fondatori ai The VS Collective isi vor impartasi povestile intr-un podcast recurent gazduit de personalitatea media Amanda de Cadenet. Fiecare episod va prezenta experientele si perspectivele remarcabile ale unui membru al colectivului VS si va dezvalui detalii suplimentare despre parteneriatul lor cu marca.

Parteneriate axate pe eradicarea tipurilor de cancer la femei

In continuarea misiunii sale de a fi campioana tuturor femeilor Victoria’s Secret va lansa Fondul Global VS pentru cancerul femeilor, impreuna cu partenerul de lunga durata, Pelotonia. Aceasta initiativa revolutionara va finanta proiecte inovatoare de cercetare care vizeaza progresul tratamentelor pentru cancerul femeilor si investitii in urmatoarea generatie de femei, oameni de stiinta, care reprezinta diversitatea populatiei pe care o deservesc. Prin parteneriat, Victoria’s Secret va acorda cel putin 5 milioane de dolari anual pentru a examina si aborda inechitatile rasiale si de gen si a debloca noi inovatii care imbunatatesc consecintele cancerului pentru toate femeile. Granturile anuale vor fi acordate oamenilor de stiinta individuali sau „echipelor de vis” de cercetare care colaboreaza intre institutii.

Ca parte a angajamentului lor continuu de a combate cancerul in randul femeilor, Victoria’s Secret isi uneste fortele cu designerul si campioana de constientizare a cancerului de san, Stella McCartney, in timpul lunii de constientizare a cancerului de san din octombrie. Ea isi va aduce experiența, perspectiva, energia si vocea in misiune pentru a educa si a sprijini.

Stella McCartney a spus: „Constientizarea cancerului de san a fost intotdeauna o cauza foarte personala pentru mine. Este o problema globala care afecteaza viata a milioane de femei si a familiilor lor in fiecare an. Sper ca aceasta initiativa simplifica accesul la informatii, sprijin si servicii pentru o comunitate imensa de femei din intreaga lume. Sunt incantata sa joc un rol mic in acest moment, dar esential in aceasta problema vitala. “

Laura Miller, responsabil cu resursele umane, Victoria’s Secret, a declarat: „Eradicarea cancerului, in special in cazul femeilor, este o cauza importanta pentru asociatii si clientii nostri. Prin Fondul Global Victoria’s Secret pentru cancerul la femei si parteneriatul nostru cu Stella McCartney, credem ca putem imbunatati accesul la tratament si metodele de detectare precoce, educand si insufland putere femeile sa preia controlul asupra propriei sanatati. Procedand astfel, putem imbunatati si salva vietile a milioane de femei din intreaga lume.”

Mesaje de la membrii fondatori VS Collective

Adut Akech

„A face parte din The VS Collective marcheaza un moment atat de special si ma simt binecuvantata ca fac parte dintr-un grup care sarbatoreste si imputerniceste individualitatea. Multi pot spune ca „reprezentam” ceva, dar stiu ca nu as fi aici fara sprijinul atator voci care merita sa fie auzite mai mult decat mine. Acest colectiv nu sunt doar „eu” sau „noi” – ci include si oameni si comunitati care ne-au ajutat pe toti sa ne dezvoltam atat in cariera, cat si in afara noastra. Aceasta este o mare oportunitate pentru mine.”

Amanda de Cadenet

„Cred ca schimbarea adevarata vine din interior spre exterior si ca un grup de oameni uniti poate schimba cultura. Salut oportunitatea de a face parte din acest colectiv incredibil de femei si de a-mi folosi abilitatile creative si profesionale pentru a acorda prioritate reprezentarii autentice a femeilor si Victoria’s Secret in misiunea lor de a conduce schimbarea sistemica. “

Eileen Gu

„Sunt atat de onorata sa fac parte dintr-un grup atat de inspirat de femei si sa lucrez cu un brand care incearca sa rupa granitele si sa isi foloseasca platforma pentru a ridica si a sustine femeile din intreaga lume. Colaborand cu The VS Collective, sper sa unesc si sa inspir impartasind povestea si experientele mele. Sunt atat de privilegiata sa fac parte din schimbare si sa am aceasta oportunitate!”

Megan Rapinoe

„Sunt onorata sa ma alatur acestui grup de femei incredibile pentru a stimula schimbarea in cadrul marcii Victoria’s Secret si nu numai. Atat de des am urmarit din afara, marci din industria frumusetii si modei si sunt incantata sa creez un spatiu care sa vada adevaratul spectru pentru TOATE femeile. Cred in puterea autenticitatii si a comunitatii si sunt incantata sa arat ce se poate face prin intermediul VS Collective.”

Paloma Elsesser

„Sunt dincolo de entuziasm de a fi partenera cu Victoria’s Secret in aceasta calitate si de a sprijini misiunea noastra colectiva, de a imbratisa si de a sarbatori maretia si frumusetea femeii. Experienta mea de pana acum a fost una de reciprocitate si grija si abia astept sa colaborez la o scala mai mare.”

Priyanka Chopra Jonas

„Imi amintesc in mod viu emotia de la 16 ani deschizand un cadou de la Victoria’s Secret, dat de matusa mea. O noua era aduce intotdeauna un sentiment de libertate, iar oportunitatea de a juca un rol in conturarea evolutiei si succesului viitor al unui brand de patrimoniu precum Victoria’s Secret este atat de interesanta pentru mine. In timp ce lucram impreuna pentru a trasa drumul inainte intr-un mod nou si de impact, astept cu nerabdare dezvoltarea unor colectii viitoare care sa includa toti oamenii, dar sunt foarte incantata de clientii noi si de cei care au fost intotdeauna clienti al Victoria’s Secret sa se simta reprezentati si inclusi”

Valentina Sampaio

„Sunt onorata si recunoscatoare sa fac parte din The VS Collective in celebrarea autenticitatii, a comunitatii si a dragostei pentru toate femeile. Cred in putere colectivului VS si stiu ca impreuna putem creste vibratiile si putem cataliza schimbari pozitive in intreaga lume. A fi femeie trans inseamna adesea a infrunta usile inchise catre inimile oamenilor. Fiind o platforma globala puternica, Victoria’s Secret se angajeaza sa deschida aceste usi pentru femeile trans ca mine, prin sarbatorirea, inaltarea si pledoaria pentru TOATE femeile.”

You May Also Like