FOREO instituie o rutină perfectă a pielii, care durează doar 6 minute!

FOREO instituie o rutină perfectă a pielii, care durează doar 6 minute!

Spuneți adio rutinelor de îngrijire care dureaza si pe care nu le faceți niciodată, deoarece consumă prea mult timp … FOREO, expertul brand suedez în frumusețe, a conceput o rutina rapida pentru a vă transforma baia într-un centru spa de înaltă tehnologie.

6 minute: acesta este timpul necesar pentru ca cei 3 best-sellers de la FOREO  să aibă grijă de piele și să o facă să strălucească în fiecare zi. Cadoul perfect pentru toți fanii frumuseții …

Un jucător important în materie de Beauty-Tech, FOREO nu a încetat niciodată să revoluționeze ritualul de curățenie de la începuturile sale. Cu periile sale premium din silicon biocompatibile dotate cu impulsuri T-Sonic ™,brandul suedez a câștigat peste 150 de premii în întreaga lume. Logic! Aceste dispozitive de îngrijire a feței sunt capabile să stimuleze lumina naturală a pielii în timp, ca și cum ai radia din interior.

1 minut cu LUNA 3: Pentru curățarea profesională

Primul pas esențial în toate rutinele de îngrijire a pielii, curățarea feței trebuie să fie atât delicată, cât și minuțioasă. Cu ajutorul pulsațiilor T-Sonic ™, capului mai mare, periilor de silicon mai lungi și mai moi, LUNA 3 este o adevărată revoluție. Și cifrele o demonstrează! Până la 99,5% din toxinele acumulate (urme de machiaj, exces de sebum, particule fine și celule moarte) sunt eliminate. În timp, tenul este luminat și textura pielii este rafinată. După ce l-ați testat, nici nu mai este posibil să reveniți la curățarea facială clasică cu vârful degetelor. Marele plus al acestui model de perie: are, de asemenea, o față rotunjită și crestată, care oferă un masaj ferm și o penetrare mai bună a tratamentelor. Proaspătă si pură, pielea poate primi apoi pașii următori ai rutinei sale de înfrumusețare.

3 minute cu BEAR: Pentru a tonifica contururile feței

Deoarece fața este formată din 43 de mușchi, iar gâtul din 26 de mușchi, cu ajutorul dispozitivului BEAR puteți lucra, tonifica și întări întregul strat epidermic, la fel ca un antrenament. Cel mai recent dispozitiv de înaltă tehnologie de la FOREO, BEAR este un concentrat de tehnologii care, în doar 3 minute, reaprinde strălucirea pielii și șterge liniile fine. Secretul lui? Folosește forța microcurenților nedureroși și a pulsațiilor T-Sonic ™ pentru a reduce semnele îmbătrânirii.

2 minute cu UFO 2: Pentru a hrăni profund pielea (și multe altele!)

Dispozitivul pentru față UFO 2, este capabil să pătrundă în profunzime ingredientele active ale măștii special create, în doar 2 minute, datorită celor 4 tehnologii de vârf. Totul începe prin atașarea pe dispozitiv a unei măști de bioceluloză impregnată cu ingrediente active. Apoi, terapia cu lumină, prin intermediul a 8 lumini LED, preia ingredientele active. De exemplu, lumina mov crește luminozitatea pielii. Albastrul șterge imperfecțiunile. Iar galbenul, calmează microinflamările. Există, de asemenea, o funcție de termoterapie, dispozitivul ajunge la 45 ° C în timp record pentru a crește penetrarea ingredientelor active. Și o opțiune de crioterapie, cu efect de cub de gheață, pentru un impuls imediat. Toate, desigur, fără a uita de celebrele impulsuri T-Sonic ™.

În ceea ce privește frecvența de utilizare, FOREO recomandă utilizarea zilnică a periei de curățare LUNA 3, BEAR de 5 ori pe săptămână și UFO 2 cu măștile inteligente de 3 ori pe săptămână.

LUNA 3, BEAR și UFO 2 sunt disponibile pe Foreo.com.

You May Also Like