Sneakers & Co revine în București în această vară!

Cel mai mare eveniment pentru comunitatea pasionaților de sneakers, revine cu o a doua ediție.

Cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de sneakerși și cultură urbană revine între 9-11 iunie 2023 la Combinatul Fondului Plastic din București.

A doua ediție va aduce activități ce se adresează atât pasionaților de sneakers, cât și celor care doresc să-și petreacă weekendul într-un loc unde muzica, streetstyle-ul și arta își dau întâlnire. Mai mult de atât, participanții se vor putea bucura și de workshop-uri și talks cu invitați speciali.

Ca și în anul precedent, la eveniment vor fi prezenți peste 50 de colecționari privați care vor vinde produse atât în ediții limitate cât și modele populare, precum și retaileri care vin cu lansări exclusive și modele speciale, precum: Sneaker Industry, Buzz, Tike și Footshop.

Curtea Combinatului Fondului Plastic va găzdui și o zonă destinată relaxării, ce va fi amenajată cu un food court și baruri, dar și zone destinate fie competițiilor sportive sau petrecerilor. Fiecare zi se va încheia cu DJ set-uri curatoriate de Bloc Party și On The Block, dar vor mai urma și alte anunțuri.

Până pe 20 aprilie poți cumpăra bilete early bird de pe sneakersandco.ro. Prețul unui bilet de o zi este de 25 lei, iar cel al unui abonament de 3 zile este de 60 lei. Începând cu 21 aprilie prețul unui bilet de o zi va fi de 50 lei, iar al unui abonament va fi de 100 lei.

Despre Sneakers & Co.

Sneakers & Co. este primul, cel mai mare și cel mai relevant eveniment axat pe sneakers & urban culture din România. Aflat la a 2-a ediție, evenimentul se va petrece în weekendul 9-11 iunie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, București.

www.sneakersandco.ro

www.instagram.com/sneakersandco.ro

You May Also Like