Look-uri moderne pentru primavara cu cea mai noua colectie Levi’s Made & Crafted

Levi’s Made & Crafted imbina sensibilitatea stilistica cu maiestria artizanala, prin combinarea  accentelor vestimentare din trecut cu cele din viitor. Pentru sezonul primavara-vara 2023, istoria Levi’s este folosita drept inspiratie pentru a elabora o colectie sofisticata si moderna de blugi, topuri, veste si rochii atemporale.

Colectia Levi’s Made & Crafted din acest sezon se concentreaza asupra unor modele contemporane bazate pe culori neutre sau pastel, unde denimul e in rolul principal. Materialele provin din cele mai bune fabrici din lume, din acestea realizandu-se niste piese care depasesc tendintele temporare din moda. Mai mult, articolele pot fi folosite pentru crearea unor outfit-uri de viitor, unde detaliile sport vintage si designul modern fac front comun.

In lookbook sunt incluse trei look-uri pentru femei si trei look-uri pentru barbati. Printre piesele noastre preferate se regasesc blugii pentru femei Wide Barrel, rochia cu influente sport din denim usor si o vesta supradimensionata din tricot.

Jacheta tip Trucker Union a fost conceputa special pentru barbatii care cauta un fit relaxat si o culoare placuta, cu un aspect rafinat si cool in acelasi timp. Mai mult de atat, blugii 501 au fost creati din diferite materiale si modele, oferindu-le un twist modern. In plus, in gama variata isi face aparitia si o camasa din denim indigo, cu un aer curat si clasic. Fiecare piesa transmite confort si incredere de sine.

Persoane cu o calificare inalta si tehnici onorate de timp din Japonia au ridicat denimul la o forma de arta. Pentru a aduce un omagiu istoriei bogate a maiestriei japoneze, Levi’s a colaborat cu renumita fabrica Kaihara Denim Mills pentru producerea aproape in intregime a denimului prezentat in colectia primavara-vara 2023. Valorificand tehnicile traditionale si cu o precizie nemaivazuta, acesti artizani transforma bumbacul in opere de arta ce pot fi cu usurinta purtate.

„Prin Levi’s Made & Crafted ne inspiram din mostenirea Levi’s si o reimaginam pentru a crea articole moderne si fresh. Pornind de la imbracamintea vintage sport si tehnici moderne de design, incercam ca aceste piese sa fie mai mult decat un trend al momentului, dorindu-ne sa le oferim un caracter atemporal. Obiectivul nostru este sa vedem oamenii purtand aceste articole de imbracaminte peste cateva decenii.” — Paul O’Neill, director de design pentru Levi’s Made & Crafted si Levi’s Vintage Clothing la Levi’s Strauss & Co.

Despre Levi’s Made & Crafted:

In urma cu peste 140 de ani, Levi Strauss a inventat o pereche de blugi care aveau sa schimbe pentru totdeauna felul in care se imbraca lumea. Bazandu-ne pe mostenirea noastra si autenticitate, Levi’s Made & Crafted creeaza articolele emblematice de maine, echilibrand istoria cu un stil orientat spre viitor. Mestesugul este in ADN-ul nostru, cautand sa folosim totodata tehnici inovatoare de productie si cele mai calitative materiale in productia de imbracaminte. Avem un etos ce se concentreaza asupra mostenirii noastre din denim, cu un design ce cauta sa reinventeze stilul clasic Levi’s intr-un mod progresiv.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de brand din lume si un lider global in imbracaminte pentru blugi. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele sale sunt vandute in peste 110 de tari din intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine dedicate brandului. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. in 2021 au fost de 5,8 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com, iar pentru stiri si anunturi despre companie accesati http://investors.levistrauss.com.

You May Also Like