Noutățile verii dezvăluite în premieră la OPTIblu

OPTIblu te așteaptă cu cele mai hype rame de vedere și ochelari de de soare, pentru vara care tocmai a debutat.

La OPTIblu din Str. Locotenent Aviator Radu Beller nr. 6 găsești noutățile propuse de brandurile partenerului K-Optic: Cartier, Saint Laurent, Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Balenciaga, Chloe, Montblanc.

Vara 2022 este despre ochelari retro, XXL, ce amintesc de glam-ul finalului anilor ’70, accesorizați cu lanțuri extravagante, cu rame soft în culoarea Pantone Very Peri sau în clasicul negru, timeless.

Bold, Statement, Unic sunt adjective ce reflectă cel mai bine colecțiile sezonului actual, fie că vorbim despre ramele Hollywoodiene Saint Laurent sau cele inspirate de anii ’70, oversized, propuse de Gucci. Chloe prezintă chintesența chic-ului franțuzesc, completată de minimalismul stilului Montblanc. Din selecția prezentată nu pot lipsi ramele futuriste de la Balenciaga și nici cele ce amintesc de anii ’90 de la Bottega Veneta.

Ochelarii au câștigat o si mai mare popularitate datorită digitalizării din zona spațiului de lucru din perioada pandemiei, devenind un accesoriu vestimentar individualizat. Mai mult, ochelarii de soare își depășesc scopul simplu, de protecție a pielii delicate din zona ochilor de razele UVA, UVB și UVC periculoase, devenind un scut ”must have” pentru ochi.

Magazinul OPTIblu Radu Beller este locul în care găsești permanent cele mai noi trenduri în materie de optică (cu o selecție de aproximativ 2,000 modele de ochelari de la 60 de branduri) și cele mai bune servicii (consult gratuit oferit de un medic oftalmolog).

Brandul OPTIblu a luat ființă în anul 2004, în prezent cumulând o rețea extinsă de 78 de magazine, în 29 de localități la nivel național, oferind excelență în domeniul opticii medicale din România. OPTIblu comercializează o selecție de peste 60 de branduri renumite de rame de vedere, ochelari de soare și accesorii, precum: Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Moschino, Chloe, Dolce& Gabana, Bulgari, Cartier, Prada, Max Mara, Jimmy Choo, Gucci, Boss, Emporio Armani, Fossil sau Pierre Cardin și lentile de contact Johnson & Johnson, Bausch & Lomb sau Alcon etc.

www.optiblu.ro

You May Also Like