Jorgobé, delicatesă daneză de îngrijire a pielii

Jorgobé este un brand sustenabil de îngrijire a pielii de înaltă performanță, cu o abordare minimalistă, fabricat în Danemarca.

Lansat în 2010 cu un singur produs de către fondatorii Nicklas Jørgensen și Dan von Obelitz, Jorgobé are în prezent o linie completă de îngrijire a pielii, tradusă prin esențialele pentru o piele curată și frumoasă.

Filosofia brandului se înscrie într-un trend internațional, Scandinavian Beauty (S- Beauty), care se referă la simplificarea rutinei de îngrijire. Conceptul de bază al ritualului de înfrumusețare scandinav este “mai putin înseamnă mai mult”, iar principiile care îl definesc sunt: utilitatea, eficacitatea și simplitatea.

Promisiunea Jorgobé este în spiritul moștenirii minimaliste nordice: frumusețe curată, rezultate vizibile și lux democratic.

Toate produsele de îngrijire Jorgobé sunt create în laborator de specialiști de renume, cu rezultate dovedite, în urma unui research aprofundat, de înaltă calitate, cruelty free vegan, obținute fără parabeni, uleiuri minerale, siliconi, culori sintetice sau parafină.

Fiecare formulă este compusă din ingrediente cu efecte documentate și dovedite, cu beneficii optime, un melanj al știintei și naturii. Metoda Jorgobé este potrivită tuturor celor care își doresc o piele sănătoasă și frumoasă.

Întreaga gamă poate fi achiziționată de pe platforma de produse de îngrijire bilenegre.ro, https://www.bilenegre.ro/brand/jorgobe/ și cuprinde: serumul cu acid hialuronic, serumul cu Niacinamide, cremă echilibrantă cu ceai alb, apă micelară, gelul peeling cu acid glicolic, mască exfoliantă cu efect revigorant, mască peel off cu Niacinamide, tratamentul de noapte cu Retinol, uleiul facial cu Bakuchiol și cremă de mâini cu Squalane.

Estetica ambalajelor este în aceeași cheie simplă, curată și sustenabilă.

Less but Better este filosofia Jorgobé.

Pe platforma www.bilenegre.ro sunt disponibile și alte branduri cu renume: The Ordinary, Transparent Lab, Theramid, NIOD, Acnemy.

You May Also Like