Mestesug si inovatie, traditie si calitate, etica si lux VIRTU – Fabulous Fur Garments

Cu o experienta de peste 50 de ani in industria blanurilor, KN Furs, business-ul familiei Nikolaos Karanikolas cu radacini in Kastoria- Grecia, o zona recunoscuta pentru producatorii de blanuri, prezent astazi international, a deschis primul magazin din Bucuresti. Situat pe Calea Victoriei 87-89 magazinul VIRTU ofera o selectie extinsa de blanuri naturale superioare certificate, curatatorie profesionala, spatiu pentru depozitarea corecta a blanurilor si servicii de restilizare. Sub atentul ochi al consultantului Virtu, Naoum Konstantinidis, un profesionist cu experienta vasta, spatiul isi primeste oaspetii de luni pana sambata, in regim de private shopping.

KN Furs este un business nascut in Kastoria, locul unde industria blanurilor are o traditie de mai bine de 500 de ani. Chiar daca industria s-a dezvoltat cu tehnologii moderne de-a lungul anilor, secretul artei prelucrari blanurilor in zona, este mostenit din generatie in generatie si are in focus traditia, mestesugul si pasiunea pentru a putea livra peste tot in lume blanuri de cea mai inalta calitate realizate folosind tehnica artizanala excelenta. KN Furs este un business de familie prezent pe piata europeana cu 4 magazine proprii, doua in Creta, unul in Halkidiki, unul in Bucuresti si in Statele Unite, in New York prin parteneri. In 2020 atentia business-ului s-a indreptat catre piata romaneasca cand fiul Dimitris Karanikolasa decis sa duca traditia si calitatea la un alt nivel, sa foloseasca mestesugul mostenit de la tatal sau combinat cu viziunea unei echipe de designeri italieni, respectand trendurile de moda internationale si sa realizeze colectii unice de blanuri si accesorii din blana, create sa inspire, sub numele VIRTU.

Blanuri naturale utilizate in creatiile VIRTU provin din ferme acreditate, din, SUA, Canada, Rusia si tarile scandinave, certificate Saga – lider in sustenabilitate si responsabilitate ce se concentreaza pe certificarea fermei, trasabilitatea produselor, bunastarea animalelor si transparenta sporita.

Gama de blanuri VIRTU este foarte larga: de la cea mai scumpa blana la nivel mondial, blana de zibelina in productie limitata, recunoscuta pentru raritatea sa dar si pentru si cat de usoara si matasoasa este, la blana de ras plina de farmec si calitate inalta data de culoarea deschisa alba sau beij cu pete unice negre, versatila Chinchilla, considerata printre cele mai luxoase, sau cea mai purtata blana, vizonul, prezentata intr-o varietate de culori si croieli.

Avand un design propriu, manufacturate utilizand materie prima de o calitate ireprosabila, dupa mestesugul artisanal mostenit din generatie in generatie, blanurile VIRTU inspira si simbolizeaza putere, incredredere de sine, eleganta si statut. Modelele VIRTU sunt facute in serie limitata si chiar produse unicat. Asortate in diferite forme, atat in tinute black tie, cat si in tinute informale, de zi cu zi, blanurile Virtu sunt facute sa dureze de la o generatie la alta.

Pentru alegerea corecta a unei haine de blana, este important sa probati mai multe modele si categorii de blanuri. Purtarea unei haine de blana este o experienta in sine. La VIRTU, gasiti peste 500 de modele de haine de blana. 

Cand vorbim despre blanuri, nu vorbim doar despre productie, vanzare si purtare, vorbim despre oameni, pasiune, mestesug, experienta si istorie. Acestea sunt lucrurile care dau blanurilor rolul principal in industria de lux.

De aceea, VIRTU a inteles necesitatea creari unui serviciu complet, in dorinta de a prelungi cat mai mult timpul de folosinta a unei piese realizata din blana naturala. In magazinul din Calea Victoriei 87-89, blanurile dumneavoastra au un loc de intretinere, depozitare si chiar restilizare, acordand astfel respectful cuvenit unui produs din aceasta gama.

You May Also Like