SHOW COS TOAMNA IARNA 2022

Orizontul iconic al orasului New York seteaza fundalul debutului COS la New York Fashion Week – o sarbatoare a creativitatii, pozitivitatii si imaginatiei. Prezentata pe cladirea Starrett-Lehigh din Manhattan, deasupra strazilor pline de viata ale orasului, colectia de toamna- iarna 2022 ofera baza perfecta a garderobei de sezon si nu numai.

Inspirandu-se din tot ce inseamna New York-ul, podiumul, acoperit cu material reflectorizant, oglindeste arhitectura distinctiva din apropiere. Absorbind energia dinamica a imprejurimilor, culorile stimulatoare ale starii de spirit, lumina si miscarea creeaza o atmosfera inaltatoare si puternica, dezvaluita la nivel international prin livestream – unind audienta globala.

Stilul este mai presus decat moda. Atemporal dar inovator, croiul COS ramane rafinat. Toate modelele de sacou au functionalitate, in timp ce sunt elegante, iar pantalonii prezentati au fluiditate. Pozitivitatea este exprimata prin explozii de culoare in diferite tonuri de verde, violet, roz si portocaliu, in timp ce influentele retro sunt reinventate, creand simboluri ale viitorului. De la cizme din piele si veste din tricot moale in stilul anilor 1970 pana la croiala minimalista a anilor 1990 si stilul grunge in straturi multiple, proportiile mixate formeaza o silueta relaxata.

Continuand sa sustina manifestarea individuala, gentile in culori puternice din piele de cactus Desserto®, hanoracele tricotate si palariile bucket adauga stil aspectului de zi cu zi. Atentia la materialele folosite continua pe tot parcursul, cu peste 92% din colectie realizata din materiale mai sustenabile. Casmirul natural, nevopsit este introdus in asociere cu costume neutre. Paltoanele clasice au inspiratie utilitara si vin in croiuri oversize, fiind realizate din piele, stofa si tweed, transformand piesele de zi cu zi.

COS prezinta pentru prima data piese elegante, de ocazie, fiecare avand focus pe o calitate intransigenta si o atentie impecabila la detalii. Dezvoltat in atelierul propriu al COS, costumul din doua piese cu fusta foloseste paiete 100% reciclate. Look-urile elegante sunt completate de paltoane din casmir moale si somptuos.

O selectie de articole din colectia de podium este disponibila in magazinele COS si pe cos.com si un numar limitat de piese vor continua sa apara pe tot parcursul sezonului.

Prezenti la show:

Caro Daur Ajani Russell

Casimere Jollete Angus Cloud

Chase Sui Wonders Emily Ratajkowski Mario Carbone Anderson Paak Christian Combs

O nota despre set up

COS a colaborat cu Bureau Betak, prima agentie din lume specializata in sectorul modei de lux care a primit certificarea ISO 20121 pentru managementul sustenabil al evenimentelor, pentru a produce un eveniment care pune sustenabilitatea in prim-planul conceptului sau.

Dorinta COS este de a reutiliza toate elementele de amenajare folosite pentru evenimentele sale, astfel ca materialele utilizate pentru a seta show-ul toamna- iarna 2022 fie sunt inchiriate, fie vor fi donate, gasindu-si o noua viata.

COS lucreaza si in parteneriat cu firma de consultanta in sustenabilitate Honeycomb Strategies (corporatie certificata B si certificata WBENC), pentru a cauta modalitati de a reduce impactul asupra mediului o data cu debutul COS toamna- iarna 2022 la New York Fashion Week si al tuturor activarilor din jur – pentru a pune in aplicare solutii care sa compenseze orice emisii pe care le creeaza.

Despre COS 

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

@cosstores COS.com

You May Also Like