Luna decembrie la BEAT45

Ma apuc de luni!“ – vestile pe care ti le comunicam in paragrafele de mai jos nu sunt pentru cei care amana lucrurile ☺ Este ultima luna din calendar, bateriile ne sunt cam epuizate, dar in acelasi timp este perioada in care avem chef sa ne distram si sa avem o rutina activa si plina de viata. Prima idee cu care venim in intampinarea planurilor tale? Sa intri cu curaj in sala de sport, pentru a-ti elibera energia, a da jos calorii (oh, da!) si… a te distra. In plus, e iarna si, ca si noi, stim ca esti in cautare de locuri simpatice si confortabile in care sa-ti petreci timpul!

Iar daca te intrebi ce legatura are totusi activitatea fizica intensa cu distractia, ei, bine, afla ca la BEAT45 descoperi un concept absolut inedit – o serie de antrenamente de 45 de minute in care vei arde pana la 1000 de Kcal pe antrenament, in care vei transpira intens fie ca mergi la BARRE (antrenamentul preferat al modelelor Victoria’s Secret) sau la RUMBLE (unde poti lovi sacii de box umpluti cu apa unde itipoti elibera endorfinele instant) dar dupa care iti vei trage sufletul la vestiare mai mandru de tine si cu acel sentiment victorios ca esti pe drumul cel bun. 

Studioul BEAT45 nu e un loc tipic in care doar faci sport. Cu un design cu accente futuriste, imbinate cu elemente decoglam, si antrenori care stiu sa iti dea exact acel push mental de care ai nevoie cand simti ca esti pe punctul de a ceda, BEAT45  aduce laolalta oameni de calitate, antrenamente tonice,  rezultate vizibile si boost de incredere in sine. Ba uneori chiar si o cupa de prosecco, drept recompensa si rasfat la finalul unui antrenament.

Barre, Rumble, B45X, Reform – sunt doar cateva dintre clasele pentru care poti opta cand vii la BEAT45. Exista un antrenament perfect pentur orice doresti sa faci, chiar daca nu ai mai fost la sala de ani de zile sau daca esti o persoana ce merge la sala in mod curent. 

La BARRE melanjul dintre miscarile clasice de balet si izometrie iti vor lucra intens intregul corp si iti vor imbunatatistabilitatea, pozitia si iti vei tonifia corpul. La RUMBLE, fiind un antrenament inspirat din box, te vei lansa alaturi de antrenor intr-un circuit care implica lovituri in sacii de box umpluti cu apa, cardio la stepper si rezistenta pe banda de alergare mecanica. Un loc rezervat la clasa REFORM te asteapta cu o serie de exercitii diferite: unele pentru intarireamusculaturii si altele pentru arderea acelor calorii cu care nu esti impacat. REFORM este un tip de antrenament corporal complet, dificil, intens, dar dupa care te vei simti grozav – fizic si psihic! 

In cazul in care te-ai ingrijorat ca poate nu faci fata sesiunilor intense de sport, nu-ti face probleme – indiferent ce clasa vrei sa incerci, antrenorii te vor ajuta sa iti adapteze stilul exercitiilor pe masura rezistentei tale, astfel incat sa nu simtica iesi infrant la finalul celor 45 de minute ☺ 

Mai mult, BEAT45 nu-ti asigura doar antrenamentele #1 din oras, ci este singura sala care iti ofera servicii de coafura si hair-styling post-sala. Asta pentru ca surprizele sunt un element-cheie pe care noi, echipa de la BEAT45 mizam pentru ca tu sa ni te alaturi cu drag. Asadar, afla ca oferta pe care ti-o propunem pentru urmatoarea perioada de sarbatori include 2 clase, urmate de serviciul de hairstyling oferit de BEAUTY DISTRICT – la numai 100 lei. Intra pe www.beat45.ropentru toate detaliile.

You May Also Like