Lasa-te fermecata de imprimeurile si materialele sublime din noile colectii Victoria’s Secret

Inceputul lunii iunie vine cu surprize placute din partea Victoria’s Secret, si anume, doua colectii pe gustul oricarei doamne sau domnisoare. Dream Angels si Very Sexy sunt aici si sunt gata sa-ti transforme vara in cel mai placut mod posibil. Ambele colectii emana o diversitate si confortabilitate ideale, fiind perfecte pentru orice tip de siluete si forme.

Dream Angels

Cand viata iti ofera lamai, Victoria’s Secret le include in noua colectie de vara Dream Angels. O colectie cu imprimeuri inspirate din fructele cele mai iubite ale sezonului, unde fiecare croiala si material expune o energie echivalenta doar cu razele fierbinti ale soarelui.

Dream Angels se remarca prin celebrarea detaliilor fine, a siluetelor fresh, dar si a culorilor vibrante ale hainelor. Aceasta colectie include tot ceea ce ti-ai putea dori in aceasta vara – de la dantela care ofera un romantism aparte si pana la broderiile care se pliaza impecabil pe corp.

Very Sexy

Colectia care iti va oferi tot ceea ce cauti. Fie ca e vorba de sutiene obisnuite sau lenjerie mai extra decat cea pe care o porti zilnic, Very Sexy le are pe toate. Modalitatea in care stilurile, materialele, broderiile si croielile sunt imbinate dezvaluie o senzualitate aparte cu care vei cuceri garantat acest sezon.

Indiferent de ce piese vei alege, fii pregatita pentru doza de senzualitate si unicitate pe care acestea sunt gata sa ti le ofere. Descopera noile colectii in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City si gaseste-ti modelul care te reprezinta!

You May Also Like