HUGO BOSS  anunta parteneriatul strategic cu David Beckham pentru o colaborare pe termen lung

HUGO BOSS a anuntat o colaborare globala, pe termen lung cu David Beckham pentru brandul BOSS. Aceasta colaborare se va reflecta in colectiile BOSS Menswear multi ani de acum inainte.

In ceea ce priveste scopul, colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear si va aduce designuri inovatoare si captivante, care reflecta valorile de stil si estetica ale lui David Beckham si ale brandului BOSS, fiind pe gustul unui public global extins.

In anii urmatori, parteneriatul strategic va include colectii capsula si de sezon create si curate de David Beckham, inspirate de o viata de stil in toate stadiile de concept si design. Colectiile vor fi reprezentative pentru stilul sau personal, dar si pentru pozitionarea de lifestyle premium BOSS si angajamentul brandului pentru excelenta, cea mai inalta calitate si design rafinat. Colaborarea se va concentra atat pe imbracaminte formala, cat si casual pentru barbati, cu prima colectie prezentata clientilor in sezonul primavara / vara 2025, cu David, care va aparea deja in campania globala a brandului in sezonul toamna / iarna a acestui an.

“David Beckham este un adevarat icon global, atat in sport, cat si in fashion. Cu spiritul sau distinctiv antreprenorial si pasiunea autentica pentru fashion, el incorporeaza impecabil valorile brandului BOSS. Suntem nerabdatori sa vedem prima colectie prinzand viata si sa lucram indeaproape cu David pe parcursul urmatorilor ani,” spune Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS.

“In ultimii ani, am vrut sa investesc mai mult timp in zona de design si fashion, dar am vrut sa ma asigur ca lucrez cu un brand si o echipa care pot crea ceva cu adevarat global si de impact. Mi-a facut o reala placere colaborarea cu BOSS de pana acum si am fost impresionat de ambitia, creativitatea si dorinta de a excela a echipei. Sunt incantat sa va prezint ce am lucrat pana acum, inclusiv campania toamna / iarna 2024 ca prim pas in parteneriatul nostru pe termen lung,” spune David Beckham.

You May Also Like