Dragostea pentru tendințe. Ediție de Ziua Îndrăgostiților by bonprix

Ziua Îndrăgostiților este una dintre acele ocazii din an în care ne dorim să arătăm pur și simplu perfect. Tocmai de aceea, bonprix are pregătite rochii feminine, pantaloni eleganți, cămăși şi sacouri confortabile pentru această ocazie, dar și accesorii – genți, cercei strălucitori sau pantofi frumoși. Astfel, nenumărate posibilități așteaptă să ne îmbogățească ținutele!

Sărbătoarea iubirii este un moment special în care celebrăm dragostea și ne relaxăm alături de cei dragi. O cină la restaurant, o vizită la cinema, o plimbare de seară sau un film acasă – indiferent de ce ți-ai planificat pentru această zi, la bonprix vei găsi cu siguranță ținuta ideală!

Fiecare dintre noi este diferit, cu propriul stil și personalitate, motiv pentru care alegerile noastre sunt unice. În timp ce tu ai purta o rochie mulată de catifea la o cină romantică, prietena ta ar opta pentru pantaloni evazați cu un top strălucitor. Nu te gândi la ceea ce ar fi potrivit să îmbraci, mizează pe propriul stil. În ce culori te simți cel mai bine? O rochie neagră mulată sau o rochie boemă până la glezne? Bonprix adoră varietatea, aşa că aici, într-un singur loc, vei găsi opțiuni perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților, indiferent de atmosferă sau stil.

Fermecătoare și romantică

O rochie pentru Ziua Îndrăgostiților sună ca un clișeu pentru unii, iar pentru alții este o soluţie demodată. Știm că piesele clasice rămân mereu în tendințe, motiv pentru care bonprix oferă croieli feminine într-o varietate de lungimi și stiluri – rochii din catifea, drapate, cu umerii deschiși, scurte și până la genunchi, roșii, albastre și chiar aurii. Asortează accesoriile perfecte și…. ești gata pentru o întâlnire!

Îndrăznește să te reinventezi!

Când toate soluțiile clasice ți se par deja epuizate, e timpul să mizezi pe ceva original. Și când, dacă nu acum? Așa că, schimbă rochia cu o salopetă, iar pantalonii clasici cu cei scurți, decorați cu paiete. Completează-ți look-ul cu o pălărie neobișnuită, o geantă extravagantă sau bijuterii opulente. 

Ai parte de eficiență și confort!

S-ar putea să nu ai timp să ajungi acasă de la serviciu de Ziua Îndrăgostiților pentru a-ți pregăti ținuta de seară. În acest caz, cel mai bine este să alegi piese vestimentare care, cu o mică modificare, se vor transforma într-un look ieșit din comun – de la birou direct la un rendez- vous! Pantalonii eleganți, cămașa și jacheta sunt o opțiune bună pentru muncă. Ce se poate face pentru a le schimba aspectul? Atunci când mergi la o întâlnire, optează pentru cămașa în sine, care, din punct de vedere estetic, descheiată, va expune decolteul. Decorează-l cu un colier subtil și schimbă botinele confortabile cu niște pantofi pe toc cui foarte sexi. Schimbă-ți aspectul în doar câteva momente!

Bonprix este locul în care fiecare dintre noi poate găsi soluția perfectă pentru sine, evidențiind exact ceea ce ne interesează.

Descoperă toate ofertele de Ziua Îndrăgostiților de la bonprix, disponibile acum pe www.bonprix.ro.

You May Also Like