Crocs schimba regulile styling-ului prin cele mai noi colectii

Primavara este unul dintre cele mai frumoase momente ale anului. E clipa cand un nou val de tendinte acapareaza toata atentia, facandu-si loc usor in garderoba fiecaruia dintre noi. Articolele vestimentare sunt elaborate sa emane putere, incredere de sine si unicitate. Astfel, Crocs a creat 2 colectii care isi propun sa transpuna aceste trend-uri prin piese ce ofera o libertate stilistica ridicata.

Platform Slide

Simplitate la cote maxime cu un twist modern. Colectia Platform Slide este o colectie care rescrie normele, venind cu accente versatile in orice tip de outfit. Incaltamintea este disponibila in doua versiuni – in culorile Jade Stone si Flamingo -, cu o platforma fina ce ofera siluetei inaltime si o face sa para mai zvelta. In plus, acestia pot fi purtati intr-o multitudine de situatii – de la o zi full la job sau un brunch cu prietenii, pana la evenimente mai speciale precum o intalnire romantica.

Classic Sandals

Desi aspectul clasic este placut de toata lumea, un clasic reinventat poate sa cucereasca instant. Colectia Classic Sandals este bazata pe ideea de a complimenta look-ul oricui indrazneste sa o poarte. Acest lucru este posibil pentru ca fiecare piesa din colectie are niste caracteristici distincte, precum modelul Classic Platform Flip care are o platforma texturata. Un alt exemplu ar putea fi si modelul Classic Crocs Sandal K care are integrate 2 curele in partea de sus, asigurand  un nivel de siguranta si confort ridicate in timpul mersului. Sunt ideali pentru momentele calme din viata ta, in clipele cand te simti entuziasmata sa iti exprimi fericirea printr-o tinuta colorata, ce va insenina ziua tuturor.

Pe langa culorile energizante, Crocs a elaborat ambele colectii pe baza celor mai noi inovatii ale sale, cum ar fi Iconic Crocs Comfort™ – un feature care ne asigura ca incaltamintea este usoara – si bineinteles, posibilitatea ridicata de personalizare cu charm-urile Jibbitz™.

Acum este timpul tau sa stralucesti! Vei putea descoperi in curand intreaga gama de beneficii a celor mai noi colectii Crocs vizitand magazinele din Bucuresti.

You May Also Like