COS X LINDA FARROW, O COLECTIE CAPSULA CE ARE CA ISPIRATIE NOSTALGIA

COS si LINDA FARROW anunta lansarea unei colectii capsula de ochelari de soare iconici, in editie limitata, care imprumuta expresii retro si expertiza manufacturii. Imbinand identitatile creative ale celor doua branduri, gama de stiluri create in colaborare prezinta designul atemporal si inovator al brandului de moda londonez COS si designul indraznet si rafinat al ochelarilor semnati de brandul LINDA FARROW.

Colectia de zece piese prezinta modelele favorite modificate din colaborarea de debut COS X LINDA FARROW si modele de arhiva, reconfigurate. Ochelarii emblematici Linda Farrow – ’70, supradimensionati au fost reimaginati cu rame transparente colorate, evocand un sentiment de nostalgie si sofisticare. Modelul aviator tortoiseshell reproiectati cu lentile in gradient, sunt prezenti in colectie alaturi de modelul cu rame ovale usor curbate si modelul cat-eye, combinand farmecul old-school cu tendintele actuale.

Focusul colectiei este pe detalii si manufactura, acest lucru putand fi observat in decupajele aurii si argintii ce adauga o nota contemporana stilurilor clasice. Proiectate cu gandul la longevitate si functionalitate, lentilele ofera protectie UV 100%. Fiecare pereche de ochelari vine cu o husa de protectie si un material special pentru intretinerea lentilor curate.

Colectia va fi disponibila incepand cu 21.02.2024 online si in magazine selectate pentru o perioada limitata de timp.

You May Also Like