COS SS24 RUNWAY SHOW IN ROMA 26 MARTIE 2024

TRANSMIS LIVE PE INSTAGRAM @COSSTORES si TIK TOK @COS

COS anunta prezentarea colectiilor de primavara vara 2024 in cadrul unui runway show in Roma, pe 26 martie 2024.

Cu focus continuu pe manufactura, mestesug si design durabil, prezentarea va combina cea mai recenta colectie capsula Atelier si colectia principala si va avea ca fundal una dintre cladirile istorice ale Romei, datand din secolul al XV-lea, recent renovata, marcand astfel prima data cand locatia este folosita in acest mod.

Show-ul va fi transmis LIVE pe contul de Instagram @cosstores si pe contul de Tik Tok @cos, Marti, 26 Martie 2024, incepand cu ora 4 PM.

Mai multe informatii despre show, locatie si colectia SS24 vor urma in perioada urmatoare.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda cu sediul in Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderoba, articolele esentiale si modelele inovatoare care sunt facute sa dureze. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovatiile in materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

cos.com  @cosstores  @cos

You May Also Like