COS SI YEBOAH ANUNTA METAMORPHOSIS, O COLECTIE IN EDITIE LIMITATA

COS si designerul emergent Reece Yeboah isi unesc fortele pentru a lansa brandul sau omonim YEBOAH printr-o colaborare noua concretizata intr-o colectie in editie limitata, intitulata Metamorphosis. Colectia dezvoltata impreuna cu COS reprezinta evolutia lui Yeboah, imbinand limbajul creativ unic al fiecarei marci si revenind la modele nascute din experiențele din viata fondatorului Reece Yeboah. Combinand imbracamintea de strada de lux cu croieli contemporane, o abordare personalizata a designului are ca rezultat o colectie unica care combina functionalitatea cu stilul.

Trimis in Ghana la varsta de unsprezece ani, Yeboah a atins un punct de cotitura. O faza de tranzitie i- a redirectionat drumul si a revenit in Londra, cu un bagaj bogat in intelepciune, valori si dorinta de a-si pune amprenta asupra lumii. La fel ca un fluture care isi incepe viata ca omida, Yeboah a recunoscut frumusetea calatoriei sale si, prin durere, si-a gasit un scop. Acum spera sa-i inspire pe altii sa-si gaseasca puterea, aratand generatiei urmatoare ca este posibil sa depasesti obstacolele si greutatile.

Procesul de proiectare a cautat sa reflecte calatoria lui Reece si complexitatea vietii sale, incorporand mai multe layere de descoperire. Rezultatul este o colectie care evoca trecutul sau si proiecteaza viitorul. Cuprinzand peste patruzeci de piese inspirate de imbracamintea pentru barbati alaturi de accesorii unisex, colectia foloseste un butterfly effect pentru a experimenta cu mici detalii care au un impact semnificativ asupra designului final. Piesele ofera versatilitate: jachetele puffer formeaza un cocoon in jurul corpului, in timp ce costumul abstract cu imprimeu fluture prezinta o croiala moderna pentru ocazii speciale. Colectia se indeparteaza de tendintele sezoniere, concentrandu-se pe expresia individuala si pe autenticitate.

Directorul de design al COS, Karin Gustafsson, a declarat: „Ceilalti ne inspira intotdeauna – colaborarea cu YEBOAH ne-a permis sa exploram inspiratia lui Reece si ne-a incurajat sa ne imaginam design-urile noastre intr-o noua perspectiva. Imbratisand sinergia dintre doua arii diferite ale aceleiasi industrii, speram sa inspiram si sa aducem comunitatile noastre impreuna.”

General Information

„COS a fost pe radarul meu de ceva timp si invers – au vazut ce faceam cu Saint anterior si, in cele din urma, ne-am conectat pentru a discuta aceasta colaborare – restul este istorie. Cred ca COS este cel mai bun in ceea ce priveste calitatea accesibila si am vazut o oportunitate de a combina calitatea cu creativitatea inovatoare. Impreuna, prin contopirea marcilor noastre putem ajunge la noi audiente”, a declarat Reece Yeboah, fondatorul YEBOAH.

Fidela inovarii si promovarii unei economii mai circulare, colectia foloseste materiale organice si reciclate, precum si lana RWS provenita din surse responsabile.

Continuand sa sustina si sa promoveze comunitatea creativa, colectia in editie limitata COS × YEBOAH va fi prezentata in aceasta luna.

Colectia capsula va deveni disponibila la nivel global pe cos.com si in magazine selectate pentru o perioada limitata.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderoba, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si durabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revazute frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea atenta a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

Despre YEBOAH

Designerul Reece Yeboah se bazeaza in mod unic pe radacinile, mostenirea si inspiratiile personale din moda si cultura, precum si obstacolele pe care le-a depasit in drumul parcurs pentru constructia brandului sau. El spera sa fie o inspiratie pentru ceilalti, curajul si forta lui sa ajute la deschiderea drumului pentru urmatoarea generatie.

@cosstores COS.com @yeboah_official @reeceyeboah yeboahonline.com

You May Also Like