Classic tips in materie de cadouri pentru Valentine’s Day  

Ziua de 14 februarie e una dintre cele mai asteptate momente ale acestui an – o clipa cand iubirea este celebrata in toata splendoarea ei. Pe langa nerabdarea de a petrece Valentine’s Day alaturi de persoana iubita, apare si nevoia de a gasi un cadou perfect ce ilustreaza sentimentele pe care le purtam fata de ea.

Astfel, descopera in paragrafele urmatoare top 3 produse pentru aceasta zi, menite sa impresioneze si sa exprime cele mai superbe emotii.

Tease Sugar Fleur Eau de Parfum reprezinta cea mai noua inovatie Victoria’s Secret din punct de vedere olfactiv. Acest parfum este definitia unui vis unde florile, energia si delicatetea acapareaza intreaga atmosfera. Combinatia notelor de iasomie, mar, chihlimbar si lemn de santal conduce la o explozie calda ce atrage si sensibilizeaza pe oricine intra in contact cu ea. Tease Sugar Fleur reprezinta cadoul perfect pentru spiritele calme si pure, ce cauta un parfum care le pune in valoare prezenta de neinlocuit.

Parfumul este disponibil in magazinele Victoria’s Secret si online pe www.victoriassecret.ro.

FOREO LUNA 3 plus este un device esential in timpul acestui sezon. Acest dispozitiv include o serie de tratamente de infrumusetare, precum: curatarea fetei, terapie faciala cu microcurent si termoterapie – fiind exact ca un spa in intimitatea casei tale.  Mai mult de atat, pulsatiile T-Sonic ale dispozitivului sunt menite sa ofere fermitate si un aspect radiant. Prin tehnologie avansata, LUNA 3 plus este cadoul perfect pentru iubitoarele de skincare, care isi doresc o rutina de ingrijire sinonima cu perfectiunea.

UFO 2 este dispozitivul ce iti va oferi un tratament facial complet in doar 2 minute – un dispozitiv special gandit pentru doamnele si domnisoarele ce viseaza la o piele impecabila. Acesta hidrateaza instant tenul, oferindu-i o stralucire naturala inca de la prima utilizare. In plus, terapia cu lumina LED cu spectru complet asigura revitalizare, indepartarea semnelor de imbatranire si imbunatateste textura pielii.

Daca ai nevoie de putin mai multa inspiratie, acceseaza xpertbeauty.ro si descopera gama variata FOREO.

Acestea sunt doar o parte din produsele ce ar putea reprezenta cadoul ideal pentru Valentine’s Day.

You May Also Like