Celebram Ziua Planetei Pamant

Maria Nila crede ca animalele nu ar trebui sa faca parte din vanitatea umana, motiv pentru care produsele noastre de ingrijire ale parului sunt 100% vegane si prietenoase cu animalele. Contributia noastra la o lume mai prietenoasa nu se opreste la produsele noastre. De Ziua Mondiala a Veganilor, pe 1 noiembrie, Maria Nila incepe Friendly Year – un an calendaristic de campanii si initiative pentru a strange donatii pentru o anumita cauza a faunei salbatice. Pentru 2022, lucram cu Fundatia Perfect World pentru a sprijini prietenii nostri care locuiesc in copaci, lenesii, prin intermediul Institutului Sloth din Costa Rica.

Cu ocazia sarbatoririi Zilei Pamantului, suntem bucurosi sa anuntam ca am strans fonduri de peste 61000 USD pentru The Sloth Institute! Intrucat Friendly Year este departe de a se incheia, tinem pasul cu organizatia si lansam o noua functie de donatie de comert electronic – pentru a crea un impact si mai mare impreuna cu comunitatea noastra.

Stilul de viata lent al lenesului este amenintat de defrisari si interferente umane, impactand atat sanatatea, cat si siguranta acestora. In 2021, The Sloth Institute a primit 93 de lenesi si le-a oferit tratament si reabilitare. Organizatia lucreaza, de asemenea, pentru a proteja fauna salbatica de firele electrice si antreneaza pompierii pentru a salva in siguranta lenesii, continuand in acelasi timp cercetarile privind bunastarea si conservarea acestora.

Anul acesta suntem alaturi de puii de lenesi Georgie si Gordita, care au fost salvati cand erau nou-nascuti. Georgie a devenit din ce in ce mai puternica la Institutul Sloth, unde vor incepe in curand eliberarea ei inapoi in padurea tropicala pentru a se asigura ca se adapteaza. Gordita isi continua reabilitarea, impreuna cu noua ei cea mai buna prietena lenes, Karol, unde isi practica abilitatea de a se catara si se obisnuieste cu viata in salbaticie.

Ca un pas urmator catre o lume mai prietenoasa, oferim comunitatii noastre posibilitatea de a sprijini Friendly Year in fiecare zi. Printr-o noua functie de donatie pe MariaNila.com, toti clientii pot dona acum 1 USD sau 1 EUR catre Fundatia Perfect World cu fiecare achizitie.

Citeste mai multe despre proiect aici: www.theperfectworld.com/save-the-sloth/

100% VEGAN SI PRIETENOS CU ANIMALELE

COMPLEX COLOUR GUARD

COMPENSAT CLIMATIC

PRODUS IN SUEDIA

You May Also Like