Cea mai noua colectie DEICHMANN aduce culorile in centrul atentiei

Primavara sunt la moda culorile si dragostea fata de viata. Una dintre cele mai populare tendinte ale sezonului din punct de vedere stilistic se va rezuma la indrazneala de a te reinventa prin culori vibrante – roz, portocaliu, verde, albastru sau rosu stralucitor. Astfel, daca esti in cautare de ajutor pentru a-ti reimprospata garderoba, DEICHMANN este una dintre optiunile cele mai favorabile.

Prin noua sa colectie, Colorful Life, brandul prezinta o gama variata de incaltaminte ce jongleaza superb cu nuante viu colorate, fiecare avand o varietate de stiluri. Fie ca iti doresti o pereche de pantofi sport facili pentru o zi la job sau niste tocuri pentru un eveniment special, DEICHMANN e alegerea corecta.

Colorful Life anunta intr-adevar ca sezonul cald este aici, fiind nevoie sa lasam deoparte look-urile monocrome sau minimaliste si sa incercam ceva mai experimental. Feminin, curajos si indraznet – totul cu un strop de culoare intensa. Mai mult de atat, colectia combina cele mai populare si noi tendinte ale momentului cu preturile rezonabile, fiind accesibile oricui este in cautarea unor produse calitative care nu necesita investirea tuturor economiilor.

In spatele intregii campanii se afla o colaborare dintre DEICHMANN si Jung von Matt SAGA, recunoscuti pentru stilul lor umoristic. Obiectivul a fost de a imbina frumusetea unei game de incaltaminte cu putina carisma, aratand totodata si flexibilitatea din punct de vedere vestimentar al pantofilor.

„Suntem incantati sa lansam o colectie care inspira lumea sa traiasca viata in nuante vibrante. Credem ca acolo unde sunt pantofi plini de culoare, este si frumusete si eleganta intotdeauna”, spune Sabine Zantis, Chief Marketing Officer la DEICHMANN.

Descopera noua colectie Colorful Life in magazinele DEICHMANN si online pe www.deichmann.com.

You May Also Like