Artistry Dermasonic: viitorul tratamentelor pentru ten este la tine acasa

Odata cu inceperea noului sezon dam startul procedurilor dermatologice pentru frumusete. Pentru cele in cautarea unei schimbari benefice, in siguranta si intimitatea propriei case, va putem spune ca stiinta si tehnologia sunt de partea noastra si AMWAY prezinta primul dispozitiv de tratament profesional complet pentru acasa: dispozitivul ARTISTRY Dermasonic.

Activarea straturilor profunde ale pielii este numitorul comun al tuturor procedurilor de infrumusetare si secretul reusitei lor, iar dispozitivul ARTISTRY Dermasonic pregateste tenul pentru aplicarea produselor de ingrijire si ajuta ingredientele sa patrunda profund in piele, pentru rezultate eficiente si de durata. Este conceput special pentru parti diferite ale fetei, avand grija ca tenul sa primeasca toata ingrijirea pe care o merita. Cum functioneaza?

1.         Curatarea

Dispozitivul dermasonic ARTISTRY curata in profunzime porii cu ajutorul lamei cu vibratii ultrasonice, ce produce vibratii de 30.000 Hz, care creeaza efectul unor jeturi din bule la contactul cu apa sau cu Lotiunea tonica ARTISTRY™. Jeturile din bule patrund in profunzime, pentru a curata punctele negre si reziduurile de machiaj.

2.         Tratamentul tenului

Sistemul Derma Ion Galvanic stimuleaza si maseaza pielea, pentru a asigura o patrundere mai adanca a serumurilor ARTISTRY. Produce efecte prin optimizarea curentilor ionici pentru 6 moduri de solutii: tratamentul ANTIRID si LIFTING este indus de Derma Ion printr-un masaj puternic la suprafata pielii, care optimizeaza efectul anti-imbatranire. Programele VITAMINA C, HIDRATARE, LUMINOZITATE si SIGNATURE SELECT (ce adapteaza tratamentul tipului tau de piele si varstei) corespund sistemului Galvanic ce directioneaza curentul ionic pentru a asigura patrunderea maxima a produselor de ingrijire a tenului.

Foloseste dipozitivul  impreuna cu produsele ARTISTRY recomandate pentru a te bucura de 100% din potentialul sau de actiune!

3.         Zona ochilor

Chiar daca respecti un ritual corect de ingrijire, alimentatie si asiguri un nivel bun de hidratare al organismului, zona ochilor este prima care tradeaza varsta, dupa ce ai trecut de 25 de ani si nivelul productiei de colagen si acid hialuronic incepe sa scada in mod natural. In plus, zona ochilor este predispusa la aparitia ridurilor la orice varsta datorita structurii sale celulare si lipsei se sebum.

ARTISTRY Ultimate Eye este un accesoriu pentru dispozitivul dermasonic, creat pentru aceasta zona solicitanta. El trateaza pielea din jurul ochilor cu delicatete, oferindu-i o tripla ingrijire: Stimularea galvanica blanda creste gradul de absorbtie a ingredientelor din cremele pentru ochi; Termotratamentul moderat accelereaza circulatia fluidelor din piele; Micro-vibratia asigura stimularea pielii sanatoase pentru a-i reda intreaga vitalitate.

Accesoriul de platina cu cap placat cu rodiu, extrem de durabil, este potrivit pentru pielea delicata din zona ochilor si ofera doua moduri de tratament: pornit – pentru o absorbtie mai buna a cremelor pentru ochi folosind microcurenti ionici, termotratament si micro-vibratii motrice si oprit – pentru stimularea pielii sanatoase prin masaj. Produsele Amway sunt vandute prin reteaua de intreprinzatori Amway din intreaga lume. Pentru a le achizitiona, te invitam sa contactezi un intreprinzator Amway. Daca nu cunosti deja unul, te asteptam online, pe www.amway.ro, unde ti se va indica cineva aflat in zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile in magazinul online www.amway.ro

You May Also Like