4 perechi de pantofi pe care ni-i dorim de Black Friday

Cu toții avem liste de dorințe pentru perioada aceasta și încălțămintea de iarnă este printre  cele mai populare achiziții de Black Friday. Asigură-te că shoppingul de azi te va mulțumi toată iarna cu ajutorul unor sfaturi stilistice de la profesioniști. Am întocmit alături de DEICHMANN o listă cu 4 modele de încălțăminte reduse de Black Friday care să te însoțească la shopping. Enjoy!

Apre-ski pentru cei mari și cei mici – comode, călduroase și mereu la modă, nu doar în localitățile montane. Vestea bună este că orice model ai alege va rămâne în tendințe – confortul și căldura cuceresc chiar și cele mai exigente gusturi stilistice. Le poți purta cu geci pufoase și treninguri flaușate in timpul liber.

Cizme mușchetar – negre și peste genunchi sunt cea mai bună alegere pentru a putea purta piesele tale preferate precum pantalonii scurți, cămășile lungi și fustele mini, atunci când temperaturile scad. Unul dintre cele mai iubite modele din acest sezon, cizmele mușchetar stilizează perfect o rochie-pulover sau un sacou larg alături de leggings ton sur ton cu încălțămintea.

Sandale prețioase cu toc –  ai toate șansele să găsești în această perioadă modele frumoase la reduceri. Alege varianta aurie, argintie sau pietrele aplicate pentru a-ți stiliza rochia  de la petrecerea de Crăciun sau Revelion. Această achiziție este un pariu sigur pentru orice garderobă chiar și la preț întreg, așa că de Black Friday devine o adevărată investiție.

Bocanci cu șireturi – dacă ai deja o pereche, mai cumpără încă una deoarece este un refugiu stilistic perfect pe timp de iarnă pentru aproape orice outfit. Îndrăznește să ieși din convenția gri/negru/beige și să te orientezi spre nuanțe de prună, vin și beteală.

Descoperă noile colecții DEICHMANN în magazinele din toată țara sau alege din recomandările noastre direct din online shop pe www.deichmann.com/RO.

You May Also Like