Victoria’s Secret deschide al doilea magazin in Bucuresti

Victoria’s Secret, principalul retailer de lenjerie si produse de infrumusetare care prezinta mereu colectii moderne, parfumuri fine, produse de ingrijire corporala si lounge wear, se pregateste sa-si extinda prezenta globala prin deschiderea celui de-al doilea magazin in Bucuresti, Romania.

Noul magazin Victoria’s Secret va fi în AFI COTROCENI Shopping Mall. Magazinul va detine o selectie larga de sutiene, chiloti si imbracaminte ale brand-ului dintr-o multitudine de colectii, inclusiv cele mai noi (precum Dream Angels).

Noul magazin va oferi clientelor si o experienta personalizata de bra fitting, unu-la-unu, cu experti Bra Fit. Acestea nu vor necesita programare, fiind disponibile drept o caracteristica complementara a experientei din magazin. Produsele Victoria’s Secret vor dispune de marimi de sutien cuprinse intre 30AA si 42DDD si o gama variata de captuseli (cu sau fara captuseala, cu push-up sau cu o croiala fina).

Alaturi de cea mai bine vanduta lenjerie, vor exista si produse Victoria’s Secret Beauty, inclusiv parfumuri si mist-uri populare. Magazinul va avea si cel mai nou parfum al brand-ului, si anume, Bare Eau de Parfum, care celebreaza individualitatea si exprimarea sinelui.

Despre Victoria’s Secret:

Victoria’s Secret (NYSE: VSCO) este cel mai mare retailer de lenjerie intima de specialitate din lume, care ofera o gama larga de colectii moderne, inclusiv sutiene, chiloti, lenjerie casual si articole sportive, precum si parfumuri  si produse de ingrijire corporala. Cu peste 1.350 de magazine in intreaga lume si cu o forta de munca predominant feminina de peste 25.000, Victoria’s Secret se mandreste cu cea mai mare echipa de experti specializati in brafitting din intreaga lume. Victoria’s Secret se angajeaza sa inspire femeile din intreaga lume cu produse si experiente care le sustin rutina de ingrijire si le ofera incredere de sine, creand in acelasi timp conexiuni pe tot parcursul vietii si sustinand schimbarile pozitive.

You May Also Like