Valentine’s Day: aromele de la Victoria’s Secret de care sa te indragostesti

Valentine’s calling! Stim ca ti-ai ales deja tinuta pentru Ziua Indragostitilor – fie ca esti intr-o relatie sau savurezi fiecare moment de libertate, aceasta zi este un motiv in plus pentru a te iubi mai mult. Si pentru a arata grozav, desigur!

Cum orice tinuta este desavarsita cu parfumul potrivit, ti-am pregatit o odisee aromata in lumea Victoria’s Secret – 3 recomandari din care sa alegi un cadou special pe care sa il porti si in urmatorul sezon – pe piele, aproape de inima ta.

VERY SEXY ORCHID Eau de Parfum

De neoprit. Patrunzatoare, misterioasa, opulenta – noua apa de parfum Very Sexy Orchid simbolizeaza dorinta si puterea magnetica de seductie a celei care o poarta. Parfumierul Clement Gavarry incapsuleaza increderea in sine si senzualitatea sofisticata in fiecare picatura din aceasta potiune magica. Cedeaza dorintei: coacazele negre luxuriante sunt aprinse de accentele de lamaie si piper roz, apoi incalzite cu accente de lemn de Oris – unul dintre cele mai pretioase ingrediente din parfumerie. Notele de baza de orhidee, santal si patchouli creeaza o simfonie a simturilor dedicata celor mai indraznete femei.

BOMBSHELL Eau de Parfum

Se spune ca parfumul preferat reprezinta un moment pe care il asociem cu nota olfactiva dominanta a evenimentului. O clipa este suficienta pentru a trezi cele mai intense trairi pentru o eternitate. Exista o Bombshell in fiecare femeie, mai ales atunci cand aroma sa o face memorabila: un parfum intim dar indraznet, best sellerul Victoria’s Secret Bombshell este un mix efervescent de bujori si fructe, ce ascunde un secret al seductiei bine studiat. Pinul de Liguria – un ingredient rezervat parfumeriei masculine –  este folosit pentru a aromatiza in mod magic notele gurmande si feminine ale parfumului.

VERY SEXY Eau de Parfum

Sunt putine lucruri care te fac sa te simti mai puternica decat atunci cand esti sexy. Victoria’s Secret surprinde acest sentiment intr-un parfum provocator si persistent, care se dezvaluie incet simturilor. Vei descoperi un mix dezinhibat de clementine coapte, mure salbatice si orhidee vanilata. O lenjerie invizibila care ofera un plus de incredere in sine sau o arma de seductie – tu decizi cum sa dozezi notele irezistibile ale acestei arome.

Descopera colectia de parfumuri in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City. Happy Valentine’s Day!

You May Also Like