Tot ce trebuie sa stii inainte sa ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar cateva zile pana la Summer Well. La doar 30 de minute distanta de Bucuresti, peste 30 de artisti vor urca pe 4 scene amplasate pe Domeniul Stirbey. Timp de 3 zile vor fi celebrate arta, muzica, fashion-ul si cultura, intr-un mod unic si de neratat.

Pentru ca ne dorim ca si aceasta editie sa fie una memorabila, vei regasi in paragrafele urmatoare cateva lucruri pe care ar fi bine sa le cunosti inainte de a ajunge la festival.

Care-i treaba cu accesul?

Accesul in festival se va face din str. Oltului, in urmatoarele intervale orare: 14:00-22:00 (vineri) si 12:00-22:00 (sambata si duminica). Portile festivalului se vor inchide in fiecare seara la ora 04:00. Te asteptam cat mai devreme pentru a evita aglomeratia.

Un alt aspect important este cel legat de acreditari. Programul pentru acreditari va fi in fiecare zi intre 08:00 – 20:00. Dupa ora 20:00, nu se mai pot face acreditari (presa, parteneri, guestlist).

Noutati la buzunar

Disponibila atat pe App Store,  cat si Google Play, aplicatia Summer Well contine toate informatiile necesare pe parcursul festivalului: program pe zile, harta, lista food & drinks, optiuni de entertainment si chiar biletele de acces achizitionate de pe summerwell.ro. Sfatul nostru este sa iti activezi optiunea de „push notification”, pentru a fi la curent cu ultimele noutati din timpul festivalului.

Patru moduri diferite in care poti ajunge la festival

Domeniul Stirbey este o zona destul de accesibila, unde se poate ajunge prin urmatoarele modalitati: autobuz, tren, bicicleta, masina.

1. Autobuz

Biletele se pot achizitiona direct de pe summerwell.ro si de la intrarea in autobuz, costul unei calatorii fiind de 20 lei, adica 40 lei o calatorie dus-intors. Plecarea se va realiza din Bucuresti, statia Clabucet (zona Piata Chibrit). Primul transport catre Domeniul Stirbey va pleca la orele: 13:30 (vineri) si 12:00 (sambata si duminica).

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse intre 10 si 20 de minute, asigurand un flux continuu.

Pentru echipele de vanzari bilete, programul va fi urmatorul:

Vineri

Incepere program – 12:30 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit – ora 13:30.

Incheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00.

Sambata

Incepere program – 11:30 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit – ora 12:00

Incheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00

Duminica

Incepere program – 11:30 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit – ora 12:00

Incheiere program – 05:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea – 05:00

Punctele de imbarcare/vanzare bilete vor fi:

Bucuresti, Statia Clabucet (intersectia blvd. Ion Mihalache cu Calea Grivitei)

Buftea – langa statia de imbarcare din proximitatea festivalului, amenajata special pentru a fi usor vizibila participantilor.

2. Tren

O alta modalitate de transport pe care o incurajam pentru a veni spre festival este trenul. Plecand din Gara de Nord, poti opta pentru un bilet pe ruta Bucuresti – Buftea. Mai departe, la gara din Buftea vei putea merge cu trotinete Splash sau poti merge 20 de minute pe jos.

Nu exista trenuri de intoarcere din Buftea catre Bucuresti dupa terminarea concertelor.

Pentru bilete si programul calatoriilor, viziteaza site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

3. Bicicleta

Totodata incurajam sportul si miscarea, iar daca si tu te numeri printre cei curajosi cand vine vorba de transport si optezi pentru bicicleta, vom asigura o parcare dedicata acestora la intrarea in festival.

4. Masina personala

Nu exista parcare dedicata pentru public si va recomandam sa lasati masinile acasa pentru a evita aglomeratia. Verificati rutele alternative: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Puncte de prim ajutor

Acestea vor fi disponibile in diferite puncte ale festivalului, fiind marcate pe harta ce se regaseste in aplicatia mobila Summer Well. Mai mult, desi e o perioada in care ne bucuram de contextele sociale, incurajam participantii sa aiba la indemana dezinfectant si masti asortate cu tinutele de festival.

Good to know despre bilete

1. Asigura-te ca biletul este valid

Daca ai cerut ca biletul sa iti fie schimbat in trecut si acesta a fost achizitionat de pe summerwell.ro sau easytickets.ro, asigura-te ca vei prezenta varianta actualizata a acestuia. Poti verifica acest lucru pe summerwell.ro, la sectiunea account.

Biletele din 2020 si 2021 nu sunt valabile la intrare daca acestea nu au fost schimbate si confirmate de catre echipa Summer Well.

Biletul poate fi prezentat in format electronic sau fizic. Important este ca fiecare participant sa aiba asupra lui biletul (de ex. nu pe telefonul insotitorilor).

Bratara e cheia de intrare

Cu o saptamana inainte de festival, orice participant isi poate ridica bratara de festival din Orange Shop Victoriei si din Baneasa Shopping City. Pentru a facilita procesul e indicat sa consulti inainte programul si sa ai biletul descarcat pe telefon.

Unde mergi si ce faci?

Programul este impartit pe zile si scene. Lista completa poate fi regasita in aplicatia mobila Summer Well, sectiunea line-up, respectiv harta, pentru o orientare completa in timp si spatiu.

Un top-up facut inseamna 15 minute in plus de distractie

La intrarea in festival, fiecare participant va primi un cod PIN. Cu acest cod poti realiza top-up-ul online al bratarii de festival. Inregistreaza-te pe summerwell.ro/topup si adauga suma de bani dorita pe bratara.

Banii pot fi retrasi online inapoi in contul bancar din care s-a realizat tranzactia pana la data de  20 august. Suma minima care poate fi retrasa inapoi online este de 30 lei. Sumele mai mici de acest prag pot fi ridicate doar din cadrul festivalului.

Comisionul bancar aferent refund-ului online catre conturile bancare din alte tari (nu din Romania) va fi suportat de participant, conform regulamentului festivalului.

Reguli facute sa nu fie incalcate

Lucrurile memorabile se construiesc mereu impreuna. Si noi suntem foarte nerabdatori sa te cunoastem si sa ne distram pe ritmurile artistilor nostri preferati, dar hai sa-ti spunem cu ce ne poti ajuta tu ca acest eveniment sa fie unul de neuitat.   

– Citeste sectiunea de FAQs: https://summerwell.ro/faqs

– Descopera ultimele noutati live pe serverul dedicat de discord: https://discord.gg/cGAbeZA2

– IMPORTANT! Participantii minori trebuie sa poarte asupra lor o copie a certificatului de nastere sau orice alt act de identitate. Minorii peste 12 ani trebuie sa aiba si declaratia de angajament semnata si completata de parintele sau tutorele legal al minorului.

– Anul acesta am renuntat la optiunea de camping.

– Bratarile de festival nu pot fi date jos pe tot parcursul evenimentului, in momentul in care acest lucru se intampla, accesul la festival este restrictionat.

– Must-haves: act de identitate, declaratie de angajament (pentru minorii peste 12 ani), bilet valabil.

– Toti participantii sunt supusi unei perchezitii la intrare, fara exceptii permise. Refuzul controlului corporal atrage interzicerea accesului la festival pentru participant.

– Nu in ultimul rand, te invit sa consulti lista obiectelor care nu pot fi aduse in cadrul festivalului. Credem cu tarie ca Summer Well este un eveniment care incurajeaza distractia in mod responsabil, astfel consumul substantelor psihotrope / stupefiante (droguri) este complet interzisa.

Pentru a consulta regulamentul in detaliu, inclusiv listele cu obiecte care pot / nu pot fi aduse in cadrul festivalului, viziteaza link-ul urmator: https://summerwell.ro/p/regulament

Despre Summer Well:

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta care are loc in fiecare an in al doilea weekend din august, intr-o locatie unica ce ne este casa inca din 2011: Domeniul Stirbey din Buftea.

Pentru mai multe informatii, vizitati:

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

www.instagram.com/summer_well_festival

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

You May Also Like