Tonifierea pielii va deveni un rasfat alaturi de BEAR

Probabil ti s-a intamplat sa te identifici si tu cel putin odata cu personajul lui Anne Hathaway din celebrul film ”The Devil Wears Prada”, unde aceasta incearca sa se obisnuiasca cu orasul si responsabilitatile ce apar odata cu incheierea verii.

Necesitatea reintoarcerii la viata de zi cu zi – inclusiv la job – reprezinta un refresh in materie de rutine de infrumusetare. Toamna aduce odata cu ea alte nevoi ale tenului, printre care dorinta unui aspect stralucitor si tonifiat.

FOREO, renumitul brand suedez de beauty tech, detine produsul care e capabil sa-ti indeplineasca aceste dorinte, intr-un mod sigur si bland.

Rasfata-ti pielea stresata in urma vacantelor de vara cu cel mai revitalizant ritual de frumusete de pana acum: FOREO BEAR. Un dispozitiv compact si puternic, special conceput pentru a oferi un tratament facial la fel de eficient precum o sesiune de Face Gym, totul in confortul casei tale.

Tonifierea si revigorarea pielii trebuie sa fie elemente cheie in pregatirea ta de a te intoarce la munca, astfel incat iti vei recapata energia pentru sezonul ce urmeaza. Datorita tehnologiei delicate si sigure cu microcurent si a pulsatiilor T-Sonic, FOREO BEAR va deveni aliatul tau cel mai de pret in lupta pentru un ten tonifiat si luminos!

Dacă iti doresti sa ai parte de o rutina de ingrijire a pielii eficienta pentru acest sezon, viziteaza www.notino.ro si descopera produsele FOREO.

You May Also Like