The Body Shop lanseaza doua noi game de ingrijire corporala potrivite pentru atmosfera festiva

The Body Shop a elaborat o serie de colectii dedicate sezonului festiv 2023, printre care se regasesc si 2 game in editie limitata, Cherries & Cheer si Pears & Share.

Aceste colectii sunt inspirate de faptul ca ciresele si perele sunt folosite in nenumarate retete dedicate perioadelor de sarbatoare – astfel, acestea devin elemente centrale in gamele The Body Shop. Fiecare produs are arome dulci si fructate, care te invita la rasfat.

Cherries & Cheer

Un miros delicat si fructat de cirese acapareaza atmosfera, iar totul devine o poveste. Notele de cirese, lapte de migdale dulci si bujor se reunesc pentru a crea un amestec delicios, care este perfect balansat cu notele de vanilie si mosc.

In colecția Cherries & Cheer au fost introduse doua produse noi: uleiul de corp Nourishing Body & Massage Oil si spray-ul Body & Space Mist.

Pears & Share

Perele sunt un laitmotiv in colectiile festive The Body Shop. Combinatia de la baza gamei Pears & Share indeamna la o lume unde confortul este la ordinea zilei. Parfumul revigorant al produselor inspira atmosfera perfecta a iernii, cu un amestec vibrant de arome de pere si accente de fructe de padure, bujor si sorbet de capsuni. Notele de mosc si boabe de tonka ofera o caldura senzuala si subtila intregii game.

Gama Pears & Share cuprinde 7 produse, printre care emblematicele Body Butter si Body Yogurt.

Cele doua game The Body Shop iti ofera oportunitatea sa faci o schimbare pozitiva in perioada sarbatorilor. Toate produsele sunt bazate pe ingrediente provenite din comertul echitabil comunitar, sustinand astfel preturile corecte si acces la diferite piete. Mai mult de atat, ambele game sunt certificate vegan.

Aceste produse sunt disponibile atat in magazinele The Body Shop din AFI Cotroceni si ParkLake, cat si online pe www.thebodyshop.ro.

Despre The Body Shop:

Fondat in 1976 in Brighton, Anglia, de Dame Anita Roddick, The Body Shop este un brand global de frumusete, certificat B Corp. The Body Shop cauta sa faca o diferenta pozitiva in lume, oferind produse de ingrijire a pielii, ingrijire corporala, ingrijire a parului si machiaj de inalta calitate, inspirate de natura, produse in mod etic si durabil. Dupa ce a fost pionier in filozofia conform careia afacerile pot fi o forta pozitiva, acest etos este in continuare forta motrica a brandului. The Body Shop opereaza aproximativ 2.500 de locatii de vanzare in peste 80 de tari. The Body Shop face parte din Natura & Co Holding.

Despre IQ VERDE

IQ VERDE, noul distribuitor The Body Shop in Romania, face parte din Cosmos Group si este condus de managerul Lefteris Koklas. 

You May Also Like