Tease Sugar Fleur – parfumul care celebreaza Valentine’s Day intr-un mod fermecator

Ziua de 14 februarie reprezinta un moment cand fiecare dintre noi isi transpune intr-un mod sau altul iubirea fata de parteneri. Pe langa cinele sau excursiile romantice, cadourile pot fi o optiune favorabila pentru transmiterea clara a sentimentelor.

Astfel, Victoria’s Secret aduce in atentia noastra un produs menit sa cucereasca pur si simplu. Tease Sugar Fleur este un parfum ce intruchipeaza intr-un mod jucaus emotiile resimtite de Valentine’s Day. Nota proaspata de mar este combinata cu muguri de iasomie si caramel, rezultand o dulceata si delicatete inconfundabile. Accentele subtile de guma de mestecat, chihlimbar si lemn de santal creeaza o senzatie sofisticata si aparte.

Un pop instantaneu de stralucire. Tease Sugar Fleur combina intr-un mod surprinzator iasomia cu caramelul roz, rezultand o atmosfera unde aria florala si cea gurmanda fac front comun. Am incercat prin acest parfum sa oferim un rasfat al simturilor.” —Linda Song, maestru parfumier.

Daca iti doresti sa-ti impresionezi cu adevarat persoana iubita, Victoria’s Secret revine cu o completare superba a acestui cadou. Pe langa un parfum de milioane, brandul a lansat si o colectie de lenjerie intima dedicata zilei de 14 februarie.

Campania de lansare se numeste ”Love You” si promoveaza iubirea fata de ceilalti si fata de tine. Articolele se bucura de imprimeuri florale sau cu inimi, fiind prezentate de femei puternice precum Bella Hadid, Valentina Sampaio sau Candice Huffine.

Alte detalii ale colectiei care iti vor cuceri cu siguranta iubita sunt: dantela delicata, bretelele stralucitoare si stiluri atragatoare inspirate de colectiile Very Sexy si Dream Angels.

Descopera parfumul Tease Sugar Fleur si colectia cu care se asorteaza atat de bine in magazinele Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City si Afi Cotroceni sau online pe www.victoriassecret.ro

You May Also Like