Suportul invizibil pentru sistemul imunitar! Imbunatateste-ti rutina zilnica cu noul supliment Nutrilite Balance Within – sprijin imunitar

Nu toata lumea stie ca 70% din sistemul imunitar este localizat in intestin. Intr-adevar, 70% din celulele active imunologic sunt localizate in mucoasa intestinala. O dieta dezechilibrata si saraca in fibre, in combinatie cu stresul poate afecta negativ sanatatea intestinelor, prin urmare afecteaza si sistemul imunitar.

Nutrilite, marca nr. 1 de vitamine si suplimente alimentare din lume, a lansat Nutrilite™ Balance Within™ – sprijin imunitar, un produs potrivit oricarui stil de viata si la orice varsta. E destinat barbatilor si femeilor care se straduiesc sa traiasca din plin si care aspira la o viata sanatoasa si echilibrata. Nutrilite™ Balance Within™ este un produs 3 in 1,  aliatul perfect al sistemului tau imunitar, putand contribui la:

• Sustinerea sistemul imunitar – Nutrilite™ Balance Within™ contine vitaminele B6 si B9, care sustin functia normala a sistemului imunitar.

• Sustinerea bunei dispozitii – Vitaminele B6 si B9 sunt adesea numite „vitamine ale dispozitiei” deoarece contribuie la functia psihologica normala. In plus, vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

• Sprijina reducerea oboselii – Vitaminele B6 si B9 (acid folic) contribuie la reducerea oboselii si iti ofera energia necesara in fiecare zi.

• Sprijina microbiomul, datorita bacteriilor producatoare de acid lactic.

Fiecare portie individuala de Nutrilite™ Balance Within™ furnizeaza cel putin 6 miliarde (109) de bacterii producatoare de acid lactic. Amestecul a doua tulpini include tulpinile bacteriene producatoare de acid lactic bine documentate stiintific, Lactobacillus acidophilus NCFM si Bifidobacterium lactis HN019. Tulpinile din Nutrilite™ Balance Within™ au o toleranta acida foarte buna si nu necesita acoperire pentru a supravietui conditiilor dure ale stomacului, astfel incat marea majoritate a celor 6 miliarde de bacterii ajunge in intestin in viata.

Pulberea Nutrilite™ Balance Within™, are un gust placut de vanilie si se topeste rapid. Acest aspect o face extrem de usor de consumat in fiecare zi, ori de cate ori doresti si oriunde este nevoie. In plus, Nutrilite™ Balance Within™ poate fi transportat oriunde si consumat simplu sau amestecat cu usurinta in bauturi reci, cum ar fi sucul, sau in alimente precum musli. Nu necesita refrigerare si nici apa.

„Suntem atat de incantati sa prezentam Nutrilite™ Balance Within™. Produsul este un supliment zilnic 3-in-1, care ofera 6 miliarde de CFU-uri din doua dintre cele mai bine studiate bacterii ale acidului lactic – in combinatie vitaminele B6 si B9 pentru functia imunitara si sustinerea dispozitiei.”, spune Kristin Morris, cercetator principal la Nutrilite™.

Produsele Nutrilite sunt vandute exclusiv prin reteaua de distribuitori Amway. Va invitam sa vizitati www.amway.ro pentru mai multe informatii sau pentru a contacta un distribuitor.

You May Also Like