St. Patrick’s Day! Ocazia perfecta pentru a savura un pint de Guinness! Sláinte!

Inceputul primaverii a fost intotdeauna insotit de energie si forte proaspete. Anual, pe data de 17 martie, peste 70 de milioane de oameni sarbatoresc la nivel international St. Patrick’s Day – sarbatoarea nationala a Irlandei -, inclusiv in Romania. Si cum altfel daca nu prin gustul pur irlandez al berii Guinness, ce are o aroma care transpune maiestria berarilor si norocul trifoiului.

Acum ai ocazia sa experimentezi the irish flavour of things. Tot ce trebuie sa faci este ca de St. Patrick’s Day sa savurezi un pint de Guinness, o bere traditional irlandeza si sa explorezi aromele unice –  care aduc noroc in mod garantat celor ce le descopera.

„Guinness crede cu tarie ca lucrurile bune se intampla atunci cand comunitatile din intreaga lume se unesc si descopera spiritul pur irlandez al St. Patrick‘s Day. Astfel, invitam oamenii din intreaga lume sa celebreze aceasta sarbatoare – unde forta prieteniei si atmosfera placuta sunt garantate -, bucurandu-se de magia Guinness. Sláinte!”, spune Loredana Stoica, Brand Manager Guinness Romania.

„Suntem mai mult decat mandri sa avem un brand precum Guinness in portofoliul nostru. O bere ce transpune spiritul pur irlandez, care are un gust unic si surprinzator, dar care in acelasi timp impresioneaza la nivel global prin stilul diferit si neconventional de a conecta oameni – indiferent de religie, etnie sau loc de provenienta. Suntem bucurosi sa vedem cum de la an la an, din ce in ce mai multi oameni sunt atrasi de berea  Guinness, descoperind aroma unica a berii pur irlandeze. ” – Mihaela Hristea, Vicepresedinte Marketing Tuborg Romania.

In perioada 17-19 martie, Guinness a pregatit o serie de evenimente specifice spiritului irlandez. Astfel, va invitam sa sarbatorim impreuna St. Patrick’s Day, alaturi de un pint de Guinness si muzica irlandeza. Aceste evenimente vor avea loc in mai multe locatii partenere Guinness: The Harp, The Pub, Balkon Resto Garden, St. Patrick, Kilkenny, Drunken Lords, si Hard Rock Cafe.

Despre Guinness

Inca din 1759, Guinness este dedicat misiunii sale la nivel mondial de a produce bere stout de cea mai inalta calitate. Cu lichidul sau rosu-rubiniu si cremos, ce are note de ciocolata si cafea, dar unde se regasesc si note amare si dulci, Guinness Draught este cea mai vanduta bere Guinness.

Guinness a fost folosit si ca ingredient de peste 150 de ani, fiind deseori asociat cu stridii, tacos cu carne de vita, paine si chiar prajituri! Astazi, cu peste 25 de tipuri de noi beri interesante concepute zilnic de catre producatorii nostri, Guinness are o varianta pentru toate gusturile de St. Patrick’s Day si nu numai.

Pentru a afla mai multe despre Guinness, https://www.instagram.com/guinness_romania/

Despre Tuborg Romania (URBB)

Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala si singurul berar din Bucuresti dezvoltat printr-o investitie greenfield. Tuborg Romania are un portofoliu format din marci internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, SKOL Original, Holsten, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner,  Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

You May Also Like