SHOP-IN-SHOP sunglasscurator x KUBORAUM

Tokyo, Seul, Beijing, Los Angeles, Toronto, iar acum este randul sunglasscurator sa gazduiasca experienta shop-in-shop KUBORAUM, in magazinul din Bucuresti.Un tour de force creativ in care KUBORAUM preia spatiul si-l transforma intr-un magazin temporar unde prezinta cea mai recenta colectie capsula, inspirata de mișcarea culturala si muzicala Jungle originara din Marea Britanie de la inceputul anilor ’90, alaturi de o selectie de piese statement din oferta actuala a brandului.

O declaratie artistica, de la vitrina conceputa exclusiv pentru sunglasscurator, pana la interventiile grafice din interiorul magazinului, KUBORAUM nu este aici pentru a impresiona. KUBORAUM nu are logo, iar brandul este definit de relatia dintre o pereche indrazneata de ochelari si purtatorul acesteia.

Ochelarii de soare și ochelarii de vedere KUBORAUM sunt maști concepute pe fata celor care le poarta; masti care evidentiaza personalitatea si accentueaza caracterul purtatorului. Fiecare pereche de ochelari este gandita in Berlin, in biroul creativ al brandului si produsa manual in Italia, intr-un mix eclectic de tehnici din trecut si din viitor.

Experimenteaza universul KUBORAUM si exploreaza cea mai fresh naratiune urbana in magazinul sunglasscurator, situat la One Herastrau Plaza, str. Zagazului 21-25, cladirea B, parter, 014261 Bucuresti.

sunglasscurator este o destinatie de shopping dedicata in totalitate designerilor independenti de ochelari si accesorii. Cu un portofoliu de stiluri eclectice, ochelari de soare si rame optice care variaza de la stiluri de zi cu zi pana la modele mai indraznete, toate alese cu grija de la branduri precum JACQUES MARIE MAGE, THOM BROWNE, CUTLER AND GROSS, KUBORAUM, DITA, INNERRAUM, FRAME CHAIN, KALEOS, PAWAKA, SOMMERVOORT si SOLEIL TOUJOURS.

sunglasscurator

One Herastrau Plaza, Strada Zagazului 21-25, Bucuresti

0756 390 925 | roxana.marcu@sunglasscurator.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/SunglassCuratorStore

Instagram Account: https://www.instagram.com/sunglasscurator/

You May Also Like