Sandalele Crocs Getaway – ca si cum ai fi in picioarele goale

Au venit temperaturile acelea de nu-ti vine sa-ti pui pe tine decat maximum un costum de baie si sa stai toata ziua in piscina sau in mare, sa te feresti de dogoare.

Dar ce-ti pui in picioare? Nici cei mai confortabili sneakersi sau espadrile nu mai sunt de suportat. Vrei sa iti respire pielea si sa nu te incingi, sa te simti ca pe un norisor de puf si totusi… parca n-ai renunta la stil, indiferent de gradele din termomentru.

Asa ca iti propunem noua gama de sandale Getaway de la Crocs, intr-o paleta de culori irezistibila si cu noua tehnologie Feel Free, care te face sa te simti de parca nu ai purta absolut nimic in picioare.

Picioarele tale se vor bucura de moliciune si flexibilitate fara precedent. Vei pluti pe pernutele care se vor misca odata cu tine. Calapodul pastreaza adancitura Drop-in Crosslite pentru confort suprem intreaga zi si stabilitate.

Si baretele sandalei sunt moi, usoare, flexibile si relaxate sa nu le simti pe picior, sa poti merge pana uiti de ele… si de tine.

Inaltimea talpii este de 4 cm, sa nu simti fiecare pietricica de pe asfalt sau scoica de pe plaja.

Nu vei sti ce culoare sa alegi mai intai, noi iti propunem sa le iei pe toate, pentru ca le vei purta zi si noapte si nu vei vrea sa le mai dai jos sau sa le schimbi cu altceva.

Aproape vei regreta cand va veni sezonul rece si nu vei mai putea purta doar sandalele Getaway, confortul suprem, in varianta pe care nici n-o simti.

Ce mai astepti? Alege-ti favoritele acum de pe crocs.com sau din magazinele fizice.

You May Also Like