Rutina suedeza care te va scapa de acnee e aici!

Acneea este una dintre cele mai frecvente afectiuni ale pielii din lume. Pe piata sunt numeroase produse care promit un ten impecabil, insa multe dintre ele sunt dure si pot provoca mai multe daune decat bine. Astfel, de ani de zile oamenii au incercat sa descopere o rutina de ingrijire care promite aspectul perfect, insa de fiecare data au fost dezamagiti.

Cum ar fi daca ar exista o solutie care ar putea rezolva toate problemele tale privind pielea? FOREO are o noua rutina suedeza de tratare a acneei care este raspunsul la aceasta intrebare. Aceasta este sustinuta de testele clinice ale produselor si se realizeaza in doar 3 pasi, incepand cu LUNA 4 pentru curatare, ESPADA Blemish Solution si ESPADA.

Orice rutina de frumusete propusa de FOREO are drept obiective functionalitatea si rezultatele, urmarind o abordare holistica. Fiecare produs al brandului este non-invaziv si bland cu pielea, oferind totusi beneficii la nivel profesionist.

LUNA 4 este primul pas al acestei rutine suedeze. Dispozitivul are rolul de a oferi o curatare profunda a porilor, in timp ce elimina 99% din murdarie, ulei si reziduuri de machiaj. Prin diferitele moduri de curatare si cele 16 intensitati, LUNA 4 ofera cea mai personalizata experienta de curatare disponibila.

Al doilea pas are la baza ESPADA BHA+PHA, o solutie pentru imperfectiuni elaborata pentru a fi activata de LED-uri albastre si pulsatiile T-Sonic. Formula sa contine o doza puternica de acid salicilic si hamamelis, cu ajutorul carora desfunda eficient porii si exfoliaza usor. Inflamatia provocata de acnee este diminuata de niacinamida si uleiul de arbore de ceai, estomparea fiind una imediata – in acelasi timp, roseata si iritatia sunt reduse, iar viitoarele eruptii sunt minimizate. Gelul ESPADA BHA+PHA contine de asemenea Pantenol si Acid Lactobionic care au rolul de a calma si hidrata zona tratata, prevenind uscarea excesiva sau peeling-ul inestetic.

Pasul final este cel care face ca acest  tratament pentru acnee sa fie unic fata de tot ce exista pe piata pana in acest moment. Acesta implica ESPADA, un dispozitiv medical aprobat de FDA, dovedit clinic ca trateaza rapid si eficient pielea predispusa la acnee. Dispozitivul combina lumina LED albastra si pulsatiile T-Sonic pentru a distruge bacteriile din straturile profunde ale pielii. De asemenea, acesta stimuleaza micro-circulatia, crescand oxigenul si nutrienții in zonele cu probleme – asa este accelerata reinnoirea pielii, permitand o vindecare mai rapida.  

Dacă iti doresti sa integrezi aceasta rutina suedeza sinonima cu perfectiunea in viata de zi cu zi, viziteaza notino.ro si achizitioneaza produsele FOREO chiar acum!

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combina tehnologia de ultima ora si inovatia pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atat timp, cat si bani, oferind in acelasi timp rezultate premium de ingrijire a pielii si frumusete. Terapie cu lumina LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsatii T-Sonic – aceste tehnologii revolutionare nu mai apartin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Si cea mai recenta descoperire? O rutina suedeza de ingrijire care se bazeaza pe un numar minim de produse alcatuita din doar 3 pasi si jumatate si care ofera rezultate impecabile. Aceasta rutina foloseste patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate in armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 si ISSA 3. In doar sapte minute, iti vei curata, netezi si hidrata tenul. Bine ai venit in lumea FOREO!

You May Also Like