Polo shirt Levi’s – piesa esentiala pentru garderoba ta de primavara

Dupa un detox corespunzator al garderobei, e momentul sa te gandesti ce articole iti lipsesc. Piese simple, clasice, dar care stii ca iti ofera o libertate stilistica nemarginita. Un astfel de item, pe care noi il consideram esential pentru oricine, este tricoul Polo shirt Levi’s.

Cu o eleganta subtila si o croiala simpla, acestea emana un stil preppy cool, perfect pentru orice ocazie. Mai mult, dat fiind faptul ca una dintre cele mai populare tendinte ale acestui sezon este stilul casual, un tricou Polo shirt iti poate asigura aspectul effortless pe care il cauti in orice tinuta.

Partea interesanta este ca acest item, desi are aspectul clasic al unui tricou polo, transpune si un aer modern, minimalist – prin combinatia superba dintre cusaturile simple si fit-ul true to size. In plus, Levi’s vine in ajutor cu o gama variata de culori, astfel incat sa te poti bucura cat mai mult de acest articol iconic.

Daca si tu te regasesti printre persoanele carora le lipseste o astfel de piesa din garderoba, viziteaza levis.com si descopera tricourile Polo shirt de la Levi’s.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de brand din lume si un lider global in imbracaminte pentru blugi. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele sale sunt vandute in peste 110 de tari din intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine dedicate brandului. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. in 2021 au fost de 5,8 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com, iar pentru stiri si anunturi despre companie accesati http://investors.levistrauss.com.

You May Also Like