Pet Stuff, un spital veterinar privat deschis nonstop

Știai că…aproximativ unul din doi români deține un animal de companie? Astfel, suntem în vârful clasamentului la nivel de UE în ceea ce privește numărul de câini deținuți în scop domestic: peste 40% dintre proprietarii de animale domestice au un câine, în vreme ce numărul pisicilor de companie depășește cifra de 4 milioane.*

Dacă ai un animal de companie sau dacă cunoști pe cineva care are un animal de companie, atunci trebuie să știi de existența Pet Stuff, un spital veterinar privat ce funcționează 24/24, cu servicii de urgență & chirurgie și pe timp de noapte, cu doctori care au capacitatea și mijloacele de a stabili un diagnostic precis și rapid.

Pet Stuff a fost fondat în 2006 ca un pet shop de către Dr. Ruxandra Tenia și Dr. Cristian Cristea. Punctul de plecare l-a reprezentat un magazin mic în Piața Crângași. Pet Stuff a evoluat într-un cabinet veterinar în 2009, iar în 2019 s-a alăturat celor doi fondatori Dr. Alexandru Buzdea și a devenit un spital veterinar nonstop.

“Lumea lui e lumea noastră” și“Rezolvăm puzzle-uri complicate în fiecare zi” sunt motto-urile Pet Stuff. Iar fondatorii acestuia, cu o experiență de peste 15 ani în medicina veterinară, au reușit să recruteze o echipă empatică și profesionistă, într-un loc în care fiecare animal este tratat ca un membru al familiei.

În prezent, Pet Stuff are o echipă formată din 70 de medici, asistenți veterinari și voluntari studenți la medicină. Fiecare este specializat în cele mai recente inovații de tratament, acoperind tot spectrul medical veterinar, de la medicină internă, chirurgie, endoscopie, urgențe, imagistică, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, stomatologie, ortopedie și kinetoterapie.

Spitalul funcționează într-o clădire cu o suprafață de 1500 mp, în partea de vest a Bucureștiului (sectorul 6), este organizat pe 4 niveluri și deține o parcare privată. În cadrul unității funcționează 4 săli de chirurgie, din care una dedicată exclusiv stomatologiei. Sălile sunt dotate cu aparatură medicală performantă, printre care menționăm: 4 aparate de anestezie inhalatorie cu ventilație asistată și monitoare de funcții vitale complexe, care ne ajută să oferim un maxim de siguranță în anestezie, 7 aparate de ecografie – pentru a putea asigura confort pacientului fără a-l stresa cu deplasarea, radiologie digitală, radiologie stomatologică digitală, linie completă de analize de sânge IDEXX, microscop chirurgical, sisteme pentru endoscopie, laparoscopie și intervenții minim invazive, dar și aparatură completă pentru investigații oftalmologice complexe.

Cabinetele de consultații sunt concepute în spiritul “low stress medicine”, atât pentru pacienți cât și pentru familiile umane ale acestora. Triajul este realizat în funcție de fiecare caz medical.

Sala de fizioterapie este dotată cu laser medical Lumix CPS, aparat de electro-stimulare și cu un bazin în care pacienții sunt asistați de medici veterinari specializați în procedurile post intervenții medicale (displazii de șold, hernii de disc, fracturi etc).

Pet Stuff este dotat și cu o ambulanță care funcționează nonstop. Ambulanța veterinară este utilată cu monitor de funcții vitale pentru monitorizarea pacienților pe timpul transportului, butelie de oxigen, injectomat, trusă de urgență, saltea și pătură încălzită, targă, sarbacană pentru tranchilizare la distanță și cuști de transport specializate.

Printre serviciile speciale pe care le oferă Pet Stuff se află cel de anestezie inhalatorie și analgezie (un departament în sine, cu medici anesteziști, specializați în toate protocoalele și pentru orice grad de intervenție), medicină preventivă și nutriție, terapie intensivă, ecografie de urgență /specialitate și analize de laborator, unde analizele sunt prelucrate chiar în ziua prelevării.

“Prin faptul că spitalul nostru este deschis nonstop, reconfirmăm angajamentul nostru de a ne asigura de sănătatea și binele animalelor de companie și înseamnă că suntem mereu pregătiți să gestionăm orice urgență medicală, chiar și în mijlocul nopții sau în zilele de sărbătoare. Știm că un ajutor venit într-un moment delicat este de neprețuit pentru animalul nostru, de aceea, încă din primul an de funcționare al spitalului am decis ca serviciile noastre să fie disponibile 24/7/365. Titulatura noastră, cea de spital, pe lângă operațiunile de zi cu zi și expertiza pe care am reușit s-o aducem sub acoperișul nostru, trebuie să se reflecte, mai ales, în termeni de disponibilitate.” A declarat Dr. Cristian Cristea, unul din cei trei fondatori și Manager General al Pet Stuff.

Spitalul colaborează cu peste 120 de centre veterinare din România și din Republica Moldova, iar în prezent este cel mai mare spital privat veterinar din țară.

Și când spunem că este deschis nonstop, asta înseamnă că Pet Stuff funcționează și în perioada sărbătorilor de iarnă și de Revelion.

Pentru mai multe informații, programări sau orice altă solicitare, în orice interval orar, puteți suna la numerele de telefon: 0214 345 370 / 0762 762 762 sau să vizitați www.pet-stuff.ro.

Adresa spitalului este Strada Dezrobirii nr. 15, sector 6, București.

Vă invităm și pe conturile de social media Pet Stuff:

Facebook: https://www.facebook.com/pet.stuff.univers

Instagram / Tik Tok: @petstuffhospital

Nu ratați reels-urile Pet Stuff, utile & totodată simpatice.

We are always opened!

You May Also Like