Parfumul care va deveni al tau

Victoria’s Secret lanseaza Bare Eau de Parfum, un nou parfum al brand-ului, care este creat special pentru tine

Victoria’s Secret a anuntat debutul Bare Eau de Parfum, un nou parfum care valorifica puterea individualitații. Acesta scoate in evidenta chimia dintre notele fine, pentru a crea astfel un miros unic pentru toti cei care il poarta. Bare Eau de Parfum este realizat din materiale reciclate si ingrediente din surse responsabile. Acest parfum este o marturie a simtului distinct al exprimarii de sine, intarind misiunea continua a brand-ului de a motiva toate femeile, indiferent de aparentele acestora. Bare Eau de Parfum celebreaza corpul fiecareia,  fiind parfumul care devine al tau.

Campania a fost realizata de fotograful Zoe Ghertner si stilista Camilla Nickerson, avand in centrul atentiei femei diferite, unde talentul si personalitatile diverse le sunt celebrate. Sarbatorind autenticitatea in forma sa cea mai naturala, campania din spatele Bare Eau de Parfum prezinta femei incredibile, de la activiste sociale, la artiste si femei creative. Printre personalitatile din campanie, se numara: Abrielle Stedman, Cali Rand, Celeste Romero, Courtney Cool, Gabrielle Richardson si alte nume la fel de mari.

„Bare Eau de Parfum este cel mai intim parfum al nostru de pana acum. Este vorba despre o incredere profunda care vine din cunoasterea sinelui tau autentic si celebreaza individualitatea in forma sa cea mai naturala. Alegerea unui parfum este o experienta atat de personala, incat ne-am propus sa cream un parfum diferit, care poate fi atat identificabil, cat si unic pentru toti cei care il poarta.” a declarat Kristen Lagoa, Vicepresedinte al Merchandising, Beauty and Accessories, Victoria’s Secret.

„Cand am creat acest parfum, ne-am dorit sa cream ceva complet diferit – ceva care sa transpuna parfumul pe care toata lumea il cauta. Confortant, dar captivant, sensibil, dar senzual. Ideea a fost de a accentua frumusetea naturala a purtatorului fara a acoperi individualitatea lor unica”, au declarat Maestri Parfumieri de la Symrise, Nathalie Benareau si Carlos Vinals.

Bare Eau de Parfum este primul parfum de pe piata care utilizeaza Cryptosym, o noua tehnologie care poate cripta formula parfumului. Acest lucru pastreaza caracterul de noutate si il protejeaza de la a fi replicat in viitor. Creat dintr-un amestec impecabil de mosc, parfumul se deschide cu o nota proaspata dar efervescenta de mandarine din Madagascar, continuand cu o senzatie de roua si petale de violeta egipteana. Nu in ultimul rand, persista prin baza cu tendinte de lemn de santal australian. Este cu adevarat cel mai personal parfum al Victoria’s Secret de pana acum.

Dacă iti doresti sa devii unica in adevaratul sens al cuvantului, poti descoperi parfumul unic Bare Eau de Parfum in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City sau online pe www.victoriassecret.ro

You May Also Like