Ochii tai sunt lumea ta. Verifica-ti gratuit vederea!

OPTIblu, retailerul de optica medicala prezent la nivel national in 29 de orase ofera clientilor consultatii gratuite pentru determinarea dioptriilor pana pe 30 mai.

Sanatatea ochilor si protejarea vederii reprezinta aspecte foarte importante in viata cotidiana, de aceea OPTIblu isi propune sa organizeze o campanie de constientizare in randul populatiei. Tocmai de aceea OPTIblu ofera acum servicii gratuite acordate in baza de cardului fidelitate pentru determinarea dioptriilor atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pe langa acestea, in magazine pacientii sunt ghidati de specialisti in intreg procesul de alegere personalizata a ochelarilor de vedere sau soare si de adaptare cu lentile de contact.

Consultatiile gratuite de determinare de dioptrii sunt realizate in conditii de perfecta siguranta si protectie impotriva COVID-19. Programarile se pot face telefonic in magazinul dorit sau direct pe site:

Programari site OPTIblu: http://bit.ly/consult-gratuit-OPTIblu

Lista de magazine OPTIblu: https://bit.ly/Magazine-OPTIblu

Brandul OPTIblu s-a remarcat inca de la inceput prin standardele inalte ale serviciilor oferite, portofoliul atent selectionat de produse, pregatirea personalului si aparatura medicala performanta, oferind astfel clientilor o experienta completa.

Puteti descoperi in fiecare magazin OPTIblu peste 1500 de produse unice, rame si ochelari de soare 100% originale, lentile de contact si un mix de oferte si reduceri periodice de pana 70% la o gama larga de produse selectionate.

Clientii pot opta in magazine pentru plata esalonata in rate fara dobanda si beneficiaza de 2 ani garantie de conformitate pentru produsele achizitionate.

Brandul OPTIblu a luat fiinta in 2004, in prezent cumuland o retea extinsa de peste 78 de magazine la nivel national, oferind excelenta in domeniul opticii medicale din Romania. OPTIblu comercializeaza o selectie de peste 50 de branduri renumite de rame de vedere, ochelari de soare și accesorii, precum: Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Dior, Pepe Jeans, Tom Ford, Guess, Fendi, Moschino, Max Mara, Emporio Armani, Fossil sau Pierre Cardin si lentile de contact Acuvue, Pure Vision, Bio True, SoftLens sau Air Optix, etc.

You May Also Like