Nature essentials: sandale si genti pentru o vara boho

Vara este aici si, odata cu ea, o senzatie armonioasa de libertate si prospetime, asa cum se vede in noua colectie Deichmann „Nature Essentials”, care impresioneaza prin stilul boho de vara!

Tonuri naturale, deschise, rafie si elemente din pluta confera tinutelor de vara eleganta naturala si lejeritate. Fuziunea armonioasa a flerului boho estival cu materialele aerisite si culorile trendy, naturale, face ca espadrilele, sandalele si sabotii sa fie o declaratie de moda pentru look-uri elegante.                                       

Companionii perfecti pentru sezonul insorit „Dolce Vita” sunt deja in magazine la preturi extrem de avatajoase. Pune pe lista ta de shopping sandale, espadrile si saboti. Fiecare model iese in evidenta prin accente materice pe care le gasim in cele mai frumoase destinatii de vacanta: gandeste-te la in, sfoara, crochet-uri, pluta si materiale “decolorate” de soare.

Vara este momentul ideal pentru a purta o singura geanta, care se potriveste la orice tinuta. Este suficient sa alegi un plic sau un cos din rafie si piele ecologica.

Aceasta tendinta nu reflecta doar frumusetea ci si viata in ritm lent pe care o admiram in povestile de vacanta din social media. Lejeritatea este noul lux, mai accesibil ca niciodata! Alege-ti preferatele din magazinele Deichmann si bucura-te de Dolce Vita din plin!

You May Also Like