Maria Nila protejeaza oceanul, lansand campania de vara: Nomazii apelor

In aceasta vara, Maria Nila imbratiseaza relatia noastra vitala cu oceanul prin lansarea ultimei campanii vizuale – Nomazii apelor. Creata pe plajele salbatice din Cape Town, Africa de Sud, aceasta campanie surprinde caracteristicile salbatice naturale si prietenoase ale oceanului.

Cu ajutorul a patru coafuri si stiluri noi, Maria Nila subliniaza importanta protejarii oceanelor noastre, prin donarea profiturilor realizate din vanzarile produselor care au fost utilizate pentru crearea acestor stiluri, catre The Perfect World Foundation si proiectului lor SAVE THE OCEANS.

Precum noi, oceanul este un lucru viu – uneori calm, alteori salbatic.

Prin urmare aceste coafuri se potrivesc tuturor momentelor pe care le vom avea in aceasta vara, indiferent ca sunt mai relaxante sau mai aventuroase. Toate stilurile au fost create folosind la baza Maria Nila – Ocean Spray, Salty Mist si Salty Cream care se potrivesc perfect pentru toate tipurile de par.

           LOOK 1 – SALTY CURLS

 1. Amesteca curly cue si salty cream in palmele tale si aplica o cantitate generoasa pe tot parul pornind de la radacini. (Aplicati pe portiuni mai mici pentru a asigura o distribuire uniforma).
 2. Folositi degetele pentru a rasuci parul de la radacina pana la capatul firului pentru a ajuta la definirea naturala a texturii parului.
 3. Lasati parul sa se usuce sau folositi un uscator de par.
 4. La final, separati buclele pentru a crea o coafura cu aspect “neterminat”.

LOOK 2 – DEEP SEA WET LOOK

 1. Stergeti parul cu un prosop pana cand acesta este uscat in proportie de 60% si pieptanati-va folosind pieptenele cu dinti largi.
 2. Aplicati o cantitate generoasa de Salty Cream si Styling Cream amestecata cu o cantitate mai mica din Shale Wax.
 3.   Uscati parul usor. Adaugati un strat suplimentar din Styling Cream.(Parul trebuie sa fie acoperit cu crema dar nu in asa fel incat se se lipeasca firele de par intre ele)
 4.   Finalizati coafura aplicand peste tot Extreme Spray.

 LOOK 3 – WAVY BRAIDS

 1. Aplicati styling cream pe parul umed pentru a avea textura si definire.
 2. Faceti o despartire centrala si o impletitura ferma pe fiecare parte.
 3. Adaugati un plus de Styling Cream daca este necesar pentru perfectionarea rezultatului si o fixare indelungata.
 4. Finalizati coafura folosind un elastic transparent la sfarsitul fiecarei impletituri pentru a avea un aspect ingrijit, adaugati apoi Salty Mist pentru o fixare mai usoara.
 5. Modelati dupa plac firele de par ramase, folosind Gabbro Wax.

LOOK 4 – OCEAN SPRAY BEACH BUN

 1. Aplicati Ocean Spray peste parul umed si lasati-l sa se usuce natural. (Masati parul cu mainile sau un prosop de microfibra pentru a amplifica textura sa naturala).
 2. Prindeti-va parul intr-un coc cu aspect dezordonat, folosind o banda elastica.
 3. Prindeti usor maginile laterale ale coc-ului pentru a creste volumul, tragand usor de ele si lasand cateva suvite sa cada natural printre acesta.
 4. Apoi trageti cateva suvite in  jurul fetei si a gatului.

You May Also Like