Maria Nila continua campania de caritate Save the Rhino

Maria Nila demareaza campania de caritate contruita in jurul sacosei de hartie naturala si vizeaza sa creasca constientizarea pentru speciile de animale pe cale de disparitie. Maria Nila va dona costul fiecarei sacose care este distribuita pentru aceasta cauza, iar anul acesta va sprijini The Perfect World Foundation pentru protejarea rinocerilor. In timpul campaniei Vegan Day organizata in Noiembrie 2019, Maria Nila a adunat mai mult de 50.000 Euro care au fost donati catre The Perfect World Foundation pentru Rhino Sanctuary.

Ca un pas natural spre o lume mai prietenoasa, Maria Nila vrea sa faca mai usor pentru toata lumea sa participe si sa contribuie si a lansat prima campanie anuala cu aceste sacose din hartie naturala. In primul an al acestei campanii, Maria Nila va sustine munca The Perfect World Foundation in salvarea rinocerilor si mai precis pentru a sprijini munca pe care o fac impreuna cu Care for Wild Rhino Sanctuary in Africa de Sud.

Pentru fiecare sacosa din hartie naturala care va ajunge la un consumator, Maria Nila va dona costul sacosei catre The Perfect World Foundation si proiectului Care for Wild Rhino Sanctuary.

Scopul este de a dona cat mai mult posibil si de a se lucra activ pe tot parcursul anului pentru a evidentia acest proiect. Sacosile din hartie naturala sunt disponibile in magazinele profihairshop in toata tara, atunci cand cumparati produse Maria Nila.

The Perfect World Foundation este o organizatie independenta nonprofit din Scandinavia, infiintata in 2010 cu obiectivul de a creste gradul de constientizare si finantare a proiectelor privind  conservarea  animalelor si naturii din intreaga lume. Fundatia urmareste sa creasca gradul constientizarii asupra naturii si animalelor in pericol, cum ar fi speciile pe cale de disparitie.

Maria Nila a vazut aceasta amenintare cu care rinocerii se confrunta astazi si considera ca toti avem responsabilitatea de a sprijini cauza conservarii si constientizarii problemei. In Africa rinocerul negru de vest, impreuna cu rinocerii albi nordici, au disparut recent din salbaticie.

Ultimii trei rinoceri nordici albi ramasi sunt pastrati sub paza stricta intr-o rezervatie din Kenya. Pentru mai multe informatii accesati: https://www.theperfectworld.com/en/savetherhino

You May Also Like