LIKE5.RO – noua ta sursă de entertainment și lifestyle

Platforma de entertainment și lifestyle Like5.ro a fost lansată pe 23 octombrie 2023.

Smart, Exclusiv, Best Top 5s to Try sunt focusul Like5.ro. Cu un concept editorial original, Like5.ro oferă interviuri, idei de călătorii, de petrecere a timpului liber, informații din industria filmului și a muzicii, din zona artelor plastice, a designului și arhitecturii.

Like5.ro este creat de Cătălin Anchidin împreună cu o echipă de profesioniști din media care asigură o selecție a celor mai relevante evenimente și informații.

„Like5.ro a apărut din nevoia de a citi un conținut cât mai concentrat și la obiect, original și actual, efervescent. Ne dorim ca Like5.ro să devină sursa de inspirație pentru opțiunile de entertainment din jurul tău, platforma care te ține la curent cu toate noutățile, îți oferă motivație pentru descoperit și încercat lucruri, precum și conținut în exclusivitate. Like5.ro este conceptul dedicat celor care suferă de fomo, pentru care vrem să livrăm vești și recomandări, ce e wow, ce merită încercat, cu ce trebuie să fii la curent. Pe Like5.ro vei descoperi o mulțime de hidden gems!” spune Cătălin Anchidin, creatorul platformei.

Printre primii protagoniști Like5.ro, în intervenții exclusive, se numără actrița română Ana Ularu, actrița germană Zazie Beetz, actorii britanicii Oliver și James Phelps, artiștii vizuali Atoma și Dan Șușa. Pe lângă conținutul original, platforma oferă și imagini inedite de la unele dintre cele mai importante evenimente ce au loc în țară, precum și o serie de features din Europa, recomandări de locuri, expoziții sau experiențe de neratat.

Like5.ro este structurat în 5 categorii: Give Me 5, Entertainment, Features, Going Out și Lifestyle. Platforma aduce în secțiunea Exclusiv interviuri originale cu personalități contemporane.

Actualizată permanent, platforma Like5.ro este extinsă în social media prin conturile de Instagram, Facebook și YouTube.

You May Also Like