Levi’s adauga culoare si tehnici de broderie pe denim japonez sofisticat pentru colectia primavara / vara 2024 Made in Japan 

Dupa ce fabricarea denimului a ajuns in Japonia, in era de dupa cel de-al doilea razboi mondial de rationalizare a utilajelor, mesterii japonezi au inceput sa faca textile finisate manual. Cladind in timp pe stilul american de producere a denimului, au aplicat traditiile locale de mestesug complex si rafinare perseverenta a tehnicilor. Astazi, denimul japonez e unul dintre cele mai ravnite materiale din lume si brandul Levi’s, prin colectiile Made in Japan, continua sa dezvolte abordarea japoneza de fabricare a denimului. Cu petice splendide de culoare, tehnici maiastre de broderie si finisaje fresh, colectia primavara / vara 2024 Made in Japan ofera o interpretare moderna a materialelor japoneze.  

Esenta colectiei primavara / vara 2024 Made in Japan este denimul premium selvedge (cu margine finisata), obtinut de la reputata fabrica din Hiroshima, Kaihara Denim Mill. Recunoscuta pentru atentia impecabila la detaliu si dedicare permanenta traditiei – inclusiv utilizarea de finisaj vintage – fabrica detine o tehnica unica de vopsire care duce la nuante superbe de indigo, care devine tot mai frumos pe masura ce e purtat. Brandul Levi’sa facut parteneriat cu SAAB, o companie de cusut si finisat, care taie, coase si finiseaza manual fiecare piesa a colectiei. Acesti artizani transforma bumbacul cu migala si expertiza in opere de arta purtabile.  

Colectia primavara / vara 2024 Made in Japan e fabricata din denim splendid japonez cu nuante intense, adaugand detalii indraznete, dar de bun gust, modelelor clasice. Pantalonii pentru femei, intr-o gama de prespalari, includ Made in Japan Column, Made in Japan High Rise Boyfriend, Made in Japan Barrel si Made in Japan High Rise Slim. Made in Japan Column are broderie colorata de-a lungul cracului, in timp ce Made in Japan Barrel are un aspect decolorat captivant. Pantalonii barbatesti includ Made in Japan 1980s 501 jeans, Made in Japan 505 Regular Fit, Made in Japan 511, Made in Japan 512 si Made in Japan 502. O abordare unica a unui articol atemporal, modelul 501 din anii ’80 are un petec “Atlas” care reprezinta o harta definita a planetei cu tesaturi minuscule pe tot piciorul. Modelul Made in Japan 505Regular Fit are petice de broderie colorata intr-o nuanta mai deschisa. Pentru vreme mai calda, colectia cuprinde si modelul sort al clasicului 501, in nuanta prespalata si bleu.  

Gecile includ Made in Japan Classic Type II pentru femei, dar si Made in Japan Classic Type III si Made in Japan Utility Trucker pentru barbati. In variante cu broderie colorata, petice “Atlas” sau doar prespalare usoara, geaca Utility Trucker e solida, eleganta si versatila. Atat jacheta Made in Japan Classic Type II pentru femei, cat si geaca Made in Japan Classic Type III pentru barbati vin intr-o varianta inchisa la culoare, potrivita in cele mai variate combinatii de outfituri. Geaca Made in Japan Classic Type II are si o varianta cu broderie colorata. Fiecare articol include detalii exclusive pentru aceasta colectie, ca eticheta din spate Made in Japan, inspirata de Hinomaru (drapelul Japoniei) si un compartiment secret. 

“Colectia primavara / vara 2024 Made in Japan este fabricata din denim sofisticat japonez imbogatit cu broderie colorata si petice artistice unice,” spune Paul O’Neill, Design Director la Levi Strauss & Co. “Colectia cuprinde o gama extinsa de finisaje inspirate de maiestria japoneza, de la simple la complexe, pentru a oferi piese spectaculoase cu un aspect modern.” 

Colectia primavara / vara 2024 Made in Japan este disponibila acum pe Levi.com.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de marca din lume si un lider global producerea blugilor. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub marcile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vandute in peste 110 de tari si in intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si are o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2022 au fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com.

You May Also Like