Khalid pentru Levi’s Music Project 2021 

Levi’s colaboreaza cu Khalid pe Discord pentru a aduce Levi’s Music Project in fata unui nou public global

Muzica detine putere – puterea de a inspira, puterea de a stimula creativitatea. Si, cel mai important, puterea de a uni si de a darama barierele in timpul acestui proces. Din 2015, Levi’s colaboreaza cu artisti respectati si parteneri locali din intreaga lume pentru a dezvolta Levi’s Music Project, o initiativa care aduce resurse de educatie muzicala urmatoarei generatii de tineri muzicieni prin programe comunitare. Finantarea pentru educatia artistica este intotdeauna in pericol, recenta pandemie globala lasand si mai multi tineri fara o platforma valoroasa si accesibila pentru dezvoltare personala si exprimare creativa.

Ca parte a proiectului Levi’s Music 2021, Khalid a adus programul in orasul sau natal, El Paso, Texas, un loc caruia ii acorda creditul pentru ca i-a modelat sunetul si pasiunea pentru muzica. Levi’s a facut echipa cu organizatia non-profit „The Great Khalid Foundation” a lui Khalid pentru a surprinde clubul local pentru Boys & Girls (B.G.E.P.), prezentandu-se la fata locului si dezvaluind o noua sala de muzica, echipata cu tablete de ultima generatie, software de muzica, casti, instrumente si echipamente. In plus, studentii de muzica din El Paso vor lua parte la un curs de productie de muzica digitala timp de 4 saptamani, tinut de catre un producator/profesor de la Academia de Muzica Stax pe Discord, si o inregistrare de videoclip.

Timpul lui Khalid in El Paso si oportunitatea oferita de catre organizatii precum B.G.E.P. la inceputul carierei sale au fost de nepretuit. „Am creat melodii aici care mi-au schimbat viata”, spune el, vorbind despre hitul Billboard „Location”, pe care l-a scris in studioul unde a fost filmata sesiunea sa „Behind the Stage” pentru Levi’s Music Project. Prin participarea sa la program, el spera sa poata da mai departe prin a le oferi muzicienilor aspiranti „resursele si experienta” de care au nevoie pentru a-si transforma propriile visuri in realitate.

Un highlight al programului este un „Remix Challenge,” in care Khalid ii va invita pe muzicieni sa faca un remix al melodiei sale de succes „Better”, incurajandu-i sa o faca in stilul lor propriu. Participantii la Discord vor putea lua parte si la alte programe exclusive, cum ar fi workshop-uri de feedback live, sansa de a intra in studio cu inginerul de sunet al lui Khalid si de a participa la o experienta „Behind the Stage ” cu Khalid insusi. Proiectul lui Khalid va culmina cu un videoclip muzical, o colaborare globala ce va prezenta cea mai buna piesa din Better Remix Challenge si un material filmat de Boys & Girls Club din El Paso. Continutul Longform va fi postat pe canalul de YouTube Levi’s dupa lansare pentru a oferi si mai mult acces si oportunitati.

Pe parcursul lunii noiembrie, Khalid si un lineup remarcabil de 15 muzicieni si artisti din intreaga lume, inclusiv cantareata/compozitoarea malaeziana Yuna si Mabel, care vor da startul Levi’s Music Project UK, vor face echipa pentru a lansa comunitatea educationala „Always-Live” pe Discord. Primul de acest gen, acest server special Levi’s Music Project va oferi acces deplin la programul Levi’s Music Project din 2021 pentru oameni din intreaga lume, oferind continut inspirational si experiente de workshop exclusive. Creat pentru artisti, de artisti.

Pentru prima data, Levi’s Music Project a colaborat cu platforma de streaming Discord pentru a putea oferi acces acestui program unei audiente globale. De la lansarea sa din 2015, Discord a devenit rapid una dintre platformele de top unde oamenii se pot aduna si comunica online. Un spirit de inovatie, care este impartasit si de catre Levi’s, sta la baza platformei, facand din acest parteneriat o oportunitate excelenta de a colabora cu scopul de a permite celor de la Levi’s sa ofere mai mult acces decat oricand la educatia muzicala prin intermediul Levi’s Music Project.

Continutul Levi’s Music Project x Khalid va fi lansat pe 3 noiembrie si se va desfasura pana in 2022 pe serverul de Discord Levi’s , cat si pe canalul de Youtube Levi’s.

Despre Levi’s Music Project pe Discord 

Levi’s lanseaza primul sau server Discord pentru a extinde Levi’s Music Project intr-o comunitate globala de educatie muzicala online creata de artisti pentru artisti. Un lineup de 15 artisti din intreaga lume, inclusiv Khalid, Yuna, Mabel si altii, ajuta la lansarea comunitatii de educatie muzicala Levi’s care este mereu live, condusa de artisti, pe Discord si YouTube, cu un program de continut inspirational, lansari de single-uri, si experiente de workshop. Levi’s Music Project pe Discord sprijina crearea muzicii si invatarea de oriunde v-ati afla alaturi de colaboratori din intreaga lume in timp real. Va rugam sa vedeti mai jos programul de lansare globala Levi’s Music Project.

Levi’s® Music Project pe YouTube AICI 

Levi’s® Music Project Global Sizzle Video AICI 

Levi’s® Music Project x Khalid Sizzle Video AICI 

You May Also Like