Jurnalul perpetuu. Instructiuni de utilizare

Jurnalul perpetuu este un caiet care incepe in data de 1 ianuarie si se incheie in data de 31 decembrie.

Fiecare pagina a jurnalului este dedicata unei zile calendaristice.

Pe fiecare pagina exista o intrebare la care posesoarea/posesorul jurnalului are ocazia sa raspunda in fiecare an, intr-un spatiu limitat.

Pentru fiecare luna a anului am creat un colaj reprezentativ.

Jurnalul are doua coperte colaj, fata-verso.

Cei care prefera latura mai practica, pot folosi acest caiet pe post de agenda (va trebui sa ignori anii marcati cu “20- -“ (de ex: 20-21, 20-22, samd) si sa completezi linistit/a liniile tip dictando.

Caietul mai poate fi folosit pentru lista de cumparaturi sau pentru a tine contabilitatea cheltuielilor sau pur si simplu pentru notite diverse. 

Poti rupe cu usurinta orice pagina doresti, de aceea am ales varianta arcurilor.

Am creat acest jurnal – intrebarile si colajele – in intervalul iulie-noiembrie 2020 si imi voi aminti mereu de acest companion bun, in aceasta perioada.

De obicei ne adresam cu “draga jurnalule”. De data aceasta jurnalul pune intrebarile si te invit sa raspunzi in ce an doresti tu, in ce zi iti amintesti sa scrii ceva. E un exercitiu de timp, uneori amuzant, alteori duios, uneori usor cliseistic sau plin de avant.

Am ales ca jurnalul sa nu puna intrebari legate de perioada pandemiei, pentru ca multe raspunsuri vor face asta deja.

Viata merge mai departe. Important e sa avem grija de noi si de cei dragi, in aceste vremuri suprarealiste.

Jurnalul perpetuu are 378 de pagini, costa 93 de Lei si poate fi achizitionat incepand de astazi de pe Molecule-F, de aici: https://www.molecule-f.ro/ro/jurnalul-perpetuu

#jurnalperpetuu #papetariidelanoemi

You May Also Like