Inovatia FOREO care va face acneea sa dispara ESPADA BHA+PHA Blemish Solution

Colectiei ESPADA i se adauga singurul gel anti-acnee din lume conceput pentru a functiona in tandem cu lumina LED albastra si pulsatii T-sonic

Acneea este a opta cea mai raspandita boala la nivel mondial si, desi 650 de milioane de oameni sunt afectati de aceasta afectiune a pielii, se pare ca acneea si un nivel scazut de stima de sine sunt corelate. Cercetarile arata ca persoanele care sufera de acnee si-au descris nivelul de pudoare indus de boala pana la 69%, in comparatie cu sifilisul care a fost evaluat 100%, asa ca nu este surprinzator faptul ca, dupa ce au fost diagnosticati cu acnee, riscul ca pacientii sa dezvolte o tulburare depresiva majora creste cu peste 60 la suta. Pionierul suedez de tech beauty, FOREO, este decis in a oferi oamenilor incredere si de a promova sanatatea mintala in acelasi timp. Tocmai de aceea, a lansat unul dintre cele mai inovatoare produse ale brand-ului – ESPADA BHA+PHA Blemish Solution – care va ridica la complet alte standarde rutina de ingrijire a pielii, dar si nivelul de incredere in sine.

”Cand vine vorba de acnee, cicatricile ramase sunt mai profunde decat niste simple semne pe fata, ci sunt lucruri care pot avea un efect negativ asupra sanatatii mintale. Misiunea FOREO a fost intotdeauna aceea de a face viata oamenilor mai buna, iar increderea joaca un rol foarte important aici. Acneea este o afectiune prezenta din cele mai vechi timpuri, fiind produse dedicate acestei afectiuni inca de la inceputul anilor 1930. Si totusi, in ultimii 100 de ani formula de la baza acestor produse a ramas la fel. Majoritatea dintre ele contin chimicale care au ca obiectiv uscarea acneei, lucru care afecteaza implicit pielea sensibila a fetei. Astfel, am realizat ca trebuie sa existe o alternativa mai buna. La scurt timp dupa asta, ESPADA BHA+PHA Blemish Solution si-a facut aparitia” explică Boris Trupcevic, FOREO CEO.

In fruntea inovatiei in industria frumusetii, construind de unul singur o categorie complet noua (aceea de tech beauty), FOREO avanseaza rapid in dezvoltarea celei mai eficiente rutine de ingrijire a pielii anti-acnee. Brand-ul este cunoscut pentru colectia ESPADA, dispozitive medicale aprobate de FDA, dovedite clinic ca trateaza rapid si eficient pielea predispusa la acnee. Puterea dubla a luminii LED albastre focalizate cu laser si a pulsatiilor T-Sonic distruge bacteriile care cauzeaza acnee in adancimea pielii, precum si cosurile si petele de la suprafata. Acesta reduce in acelasi timp inflamatiile si regleaza productia de sebum.

Colectia ESPADA tocmai a fost imbunatatita prin adaugarea ESPADA BHA+PHA Blemish Solution in gama respectiva. Singurul gel pentru acnee din lume care a fost proiectat pentru a fi activat cu lumina LED albastra si pulsatii T-sonic. Formula are la baza o doză puternica de 2% acid salicilic si hamamelis, cu ajutorul careia desfunda eficient porii si exfoliaza usor, in timp ce inflamatia activa este diminuata de niacinamida si ulei de arbore de ceai. Mai mult, ingredientele au rolul si sa micsoreze rapid dimensiunea petelor, sa estompeze vizibil imperfectiunile, sa ajute la reducerea rosetii si iritatiei, precum si sa minimizeze eruptiilor viitoare. Gelul ESPADA contine, de asemenea, si Pantenol si Acid Lactobionic care calmeaza si hidrateaza zona tratata, prevenind uscarea excesiva si peeling-ul inestetic.

„In mod destul de interesant, ESPADA BHA+PHA Blemish Solution a fost un accident norocos. Am inceput sa-l dezvoltam ca ceva pentru a maximiza beneficiile ESPADA, cu toate acestea, cu cat am avansat in procesul de cercetare, dezvoltare si testare, formula a aratat rezultate incredibile. Motiv pentru care, am decis sa o dezvoltam ca un produs independent care poate fi amplificat cu LED-ul albastru. Rezultatul final este o solutie anti-acnee, parte din colectia ESPADA, la fel de puternica precum sugereaza si numele”, explica Federica Pizzinato, Manager de Produs Cosmetice si Suplimente Alimentare FOREO.

Despre FOREO:

FOREO, pionier beauty-tech, combina tehnologia de ultima ora si inovatia pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atat timp, cat si bani, oferind in acelasi timp rezultate premium de ingrijire a pielii si infrumusetare. Terapie cu lumina LED, termoterapie, crioterapie, microcurentii, pulsatii T-Sonic – aceste tehnologii revolutionare nu mai apartin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Si cea mai recenta descoperire? Un tratament facial complet care dureaza doar 6 minute, oferind rezultate la nivel de spa in 3 pasi simpli. Incepe cu LUNA 3 si curatarea sa faciala de 1 minut, urmat de UFO 2 cu tratamentul facial de 2 minute pentru a infuza ingredientele în cele mai profunde straturi ale pielii si termina cu BEAR, cel mai sigur dispozitiv cu microcurent din lume, pentru acea tonifiere energizanta a fetei! Bine ai venit in lumea FOREO.

You May Also Like